Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Szakirányok

Művészet és művészettudományok

Érdekel a művészet és művészettudományi szakirány külföldön? Egy külföldön szerzett tanulmányi tapasztalattal kinyílik a világ.

A külföldi egyetemek művészeti képzésein nagy hangsúlyt fektetnek a nemzetközi oktatásra. Legyen szó képzőművészetről, előadó-művészetről, táncművészetről, iparművészetről vagy zenéről. A külföldön szerzett tanulmányi tapasztalat segít a személyes látókör tágításában. A megfelelő szak kiválasztásánal vedd figyelembe személyes érdeklődési körödet.

Az IEC legtöbb partneregyeteme indít művészeti képzéseket. Ha messzire szeretnél menni, akkor Ausztrália nagyon gazdag tanulmányi kínálattal vár. Ha egész más kultúrákat szeretnél megismerni, akkor ázsiai egyetemeinket ajánljuk. Az USA egyik legnevesebb művészeti egyetemei közé tartozik a State University of New York - Brockport, ahol a táncelméletet tanulhatsz. Az Ivy League Columbia Egyetemen táncot, zenét és drámát is tanulhatsz. Ha a film szak iránt érdeklődsz, akkor a New York Film Academy-t a legjobb választás. De akár Chilében is tanulhatsz zenét és színjátszást. Jelentkezz egy személyes tanácsadásra az IEC-nél.