Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Alapképzés Angliában: UCAS ügyintézés Budapesten

Jelentkezz angliai egyetemek alapképzéseire az IEC-én keresztül! Tájékozódj egy személyes konzultáció keretében a brit felsőoktatásról és a UCAS felvételi ügyintézésről

Tanulj külföldön: Irány Anglia!

Hogyan jelentkezz Angliába alapképzésre? Magyar érettségivel és a nemzetközi angol nyelvvizsgával (IELTS) azonnal jelentkezhetsz angol és walesi partner egyetemeink alapképzéseire. A magyar felsőoktatás reformja óta egyre több magyar diák érdeklődik a brit egyetemek alapképzései iránt.  Az IEC-én keresztül ingyenesen jelentkezhetsz a partner egyetemek alapképzéseire. Az ingyenes tanácsadás és felvételi szolgáltatás a UCAS (Universities & Colleges Admissions Service) ügyintézést is magában foglalja, ha kizárólag az IEC partner egyetemeire jelentkezel. A UCAS rendszer az alapképzésre jelentkező hallgatók számára kötelező, akik több mint egy helyre adják be jelentkezésüket. Anglián kívül a walesi partner egyetemünk alapképzéseire is ingyenesen jelentkezhetsz. Az IEC - International Education Centre egy külföldi egyetemeket képviselő szervezet Magyarországon. Több mint 100 külföldi egyetem hivatalos képviseletát látjuk el. Feladatunk a partner egyetemek képzéseiről információkkal szolgálni ill. a jelentkezők felvételi ügyét személyesen intézni. Budapesti irodánkat Cseh Andrea vezeti.

UCAS jelentkezési határidő: Január 15.

Ne feledkezz el a UCAS határidőről: minden év január 15.-ig jelentkezhetsz a szeptemberben induló alapképzésekre. Ha lekésted a határidőt akkor esetenként még lehetőséged nyílik arra, hogy kizárólag egy helyre add be a jelentkezésed. A határidő lejárta után például a London South Bank University még elfogadja felvételidet az IEC-én keresztül.
Amennyiben nem partner egyetemeinkre esik a választás, abban az esetben teljeskörű ügyintézési szolgáltatásainkat ügyintézési díj ellenében veheted igénybe. Ezesetben megjelölhetsz bármilyen egyetemet az Egyesült Királyságban. További információért keresd tanácsadónkat emailben (info[at]ieconline.hu) vagy regisztrálj egy személyes konzultációra itt: 

Személyes konzultáció

A tandíj finanszírozása: Ismered az Angol diákhitelt?

A tandíjat többek között a brit Tuition Fee Loan („angol diákhitel”) tanulmányi hitel segítségével finanszírozhatod. A kölcsön az államtól igényelhető és a tandíj 100%-át fedezi. A támogatás kizárólag az első felsőfokú végzettségre igényelhető. A törlesztést tanulmányaid elvégeztével sikeres elhelyezkedés esetén kezdheted meg, amennyiben a fizetésed meghaladja éves szinten a 21.000 GBP-ét. Minden EU-s állampolgár jogosult az „angol diákhitelre” így a magyar hallgatók is igényelhetik a támogatást.  Tanácsadónk szívesen áll rendelkezésedre. További információk: www.gov.uk/student-finance/who-qualifies

Lépj velünk kapcsolatba:

Egyeztess időpontot egy személyes vagy telefonos tanácsadásért:
Tel.: +36-1/501-2049
Email: info[at]ieconline.hu
Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 61. I/1.