Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Mesterképzés az Egyesült Királyságban

Irány Anglia, Skócia vagy Wales: Ha érdeklődsz a külföldi tanulmányok iránt, akkor figyelmedbe ajánljuk a UK-ban induló mesterképzéseket.

Mesterképzések Angliában és Skóciában

Jelentkezz a magyar diplomáddal (alapképzésed után) egy mesterképzésre az Egyesült Királyságba. IEC segít neked abban, hogy megtaláld a hozzád legmegfelelőbb egyetemet Angliában vagy Skóciában. Az IEC csapata külföldi egyetemek képviseletát látja el Magyarországon. Budapesti irodánkban telefonon vagy személyesen érdeklődhetsz a partner egyetmek képzéseiről.

Mesterképzésel Angliában

Angliában több neves egyetem mesterképzéseire jelentkezhetsz az IEC segítségével. A képzés hossza általában 1–1,5 évig tart szakiránytól függően. A sikeres jelentkezés feltétele, hogy rendelkezz egy alapfokú diplomával (Bachelor vagy Diploma) és egy nemzetközileg elismert nyelvizsgával. A brit egyetemek kizárólag a IELTS nyelvvizsgát fogdják el. A Russell Group a brit elit egyetemek csoportja, amelyek közé tartozik két partnerünk, a University of Birmingham és a Newcastle University. Londonban többek között a HULT International Business School, a University of Roehampton és a London South Bank University várja a magyar hallgatók jelentkezését.

Mesterképzés Skóciában

Skóciában a University of Strathclyde, University of Stirling és a Robert Gordon University mesterképzéseire jelentkezhetsz az IEC-én keresztül. A skót egyetmek jó hírük mellet átalában olcsóbb tandíjukkal a hallgatók kedvence.

Kapcsolat

Személyes konzultációt kérek

Az IEC szolgáltatásai számodra ingyenesek. Bennünket kizárólag a külföldi partner egyetemek finanszíroznak. Lépj kapcsolatba Cseh Andrea IEC Tanácsadóval aki szívesen nyújt felvilágosítást az Egyesült Királyságban indulú mesterképzésekről:
Telefon: +36-1-501-2049
Email: info[at]ieconline.hu
Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 61 1/1.