Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Hotel management és Turizmus-Vendéglátás Svájcban

Tanulj külföldön - Irány Svájc!

Turizmus és Vendéglátás Menedzsment szakok Svájcban

A turizmus és vendéglás a világ egyik leggyorsabban növekvő iparága. Mind a turizmusban dolgozók száma és a turizmus által termelt bevétel évről évre növekszik. Többek között emiatt jelentkezik egyre több hallgató turzimus és vendéglátás szakokra külföldön. Svájc a turizmus hazája, ahol világszinvonalon oktatnak vendéglátás menedzsment már évtizedek óta. A svájci turizmus-főiskolák kítűnő híre hozzá járul ahhoz, hogy a Svájcban diplomázott hallgatók már a diplomavédésekor átlagosan 2-3 állásajánlattal lépnek be a munka világába. Ezek az állás ajánlatok alatt mendedzsment pozícók értendők.

Hogyan jelentkezz

IEC - International Education Centre Magyarország két svájci főiskolát képvisel, amelyek a turzizmus és vendéglátás szakterület világrangsorában előkelő helyet élveznek. A Les Roches és a Glion főiskolák a turizmus menedzsment és vendéglátás szakok specialistája. Az IEC csapata ingyenes tanácsadást nyújt az alap- és mesterképzésekről ill. ingynesen intézi jelentkezésed Svájcba. Ha bármilyen kérdésed van a svájci turizmus és vendéglátás képzésekről, lépj velünk kapcsolatba:

IEC Tanácsadó: Cseh Andrea
Tel.: +36-1-501-2049
Email: info[at]ieconline.hu
Személyes konzultáció

Tanulj külföldön: Irány Svájc!

A svájci fősikolák rendkívüli hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra. Minden második szemeszter alatt 5 csillagos szállodákban szakmai gyakorlaton vesznek részt a hallgatók. A szakmai gyakorlat a tapasztalatszerzés mellett a költségeket is enyhíti, hiszen a hallgatók fizetést kapnak a gyakolat idejére (kb. 2000 CHF / hó). Tudj meg többet a svájci Les Roches főiskoláról: Élménybeszámoló