Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Részképzések Ázsiában

Tanulj külföldön - Tanulj Ázsiában!

Tanulj külföldön: Részképzések Ázsiában

Thaiföld

Thaiföld, Bali, Dél-Korea... ha egyetemi tanulmányaid mellett kalandra és utazásra vágysz töltsd el külföldi félévedet Ázsiában, hiszen a tandíj és megélhetési költségek is kedvezőek!

Malajzia

Malajzia az egyenlítő közelében helyezkedik el, ahol az IEC három partneregyetemmel rendelkezik. Kuala Lumpurban található az ausztrál Monash University, Malaysia szatelit kampusza mellett az Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) is.  A Monash University vílághírű képzést biztosít, többek között az ausztráliai elit egyetemek Group of Eight csoportjának tagja. Sok nemzetközi diák tanul tovább itt, a Mechatronics és Robotsystem Technolgy különleges képzései mellett bőséges egyéb programra is beadható a jelentkezés. Az APU egyetemén a mérnöki, az IT valamint az üzleti képzések meghatározóak. Az ausztrál Swinburne University of Technology viszonylag fiatal egyetemnek számít, mégis Malajzia egyik legnépszerűbb oktatási intézményévé nőtte ki magát. Kampusza Borneo szigetén található, legfőképp a technológiai fejlődésre összpontosít. Akik ezt a kampuszt választják külföldi tanulmányaik színhelyéül máris a Melbourne-i tandíj nagyrészét megspórolják, viszont a magas oktatási színvonal marad.

Szingapúr

Szingapúr, kikötővárosának köszönhetően jelentős fejlődésen ment keresztül az utóbbi évtizedek során. A szigetállam 5,2 millió fős lakossággal rendelkezik. Az IEC két partneregyetemmel tartja a kapcsolatot Szingapúrban. A Curtin University, Singapore innovatív és gyakorlatorientált képzéseket kínál. Kampusza a belvárosban helyezkedik el és nemzetközi sokszínűség jellemzi. Legnépszerűbb szakok közé a gazdaságtudományi kar szakirányai tartoznak, kiemelten a Bachelor of Commerce. A James Cook University Singapore, egyetemén a pszichológia, az IT valamint a Turizmus – Vendéglátás szakirányok a legkedveltebbek.

Kína

Az egyik legkülönlegesebb országok között említhető a meglepetésekben és kultúrákban gazdag Kína, ahol 1,2 milliárd ember él. Öt kínai partneregyetem közül választhatnak a hallgatóink. Shanghaiban található a Fundan University, amely nagy hangsúlyt fektet a kínai kultúrára és kortárs művészetére. Kedveltek a Kína gazdaságáról, politikai felépítéséről és történelméről szóló szakirányok is. A Hult International Business School Shanghai MBA és Business képzései iránt szintén nagy az érdeklődés. A Beijingben található University of International Business and Economics MBA képzései kínában a 6. Legjobbnak számítanak. Guangzhou-ban valamint Suzhou-ban is található egyetem, melyek segítenek a nemzetközi hallgatóknak a kínai kultúrába való beillszkedésbe. Suzhou az egyik legősibb kínai város, ahonnan sebes vonattal Sanghai 25 perc alatt elérhető.

Az egzotikus Thaiföldön további 3 IEC partneregyetemen tanulhatnak a nemzetközi diákok. A Bangkokban található Kasetsart University több, mint 70 éve a legjobb a mezőgazdasági tanulmányok területén. A Student Exchange Program-nak köszönhetően a közgazdasági és mérnöki képzéseket az egyetem hallgatói angol nyelven tanulhatják. A Siam University, Thaiföld 5. legnagyobb magánegyeteme szintén Bangkokban helyezkedik el. Híres a business valamint az MBA képzéseiről. Az egyik leggyönyörűbb tanulmányi hely Phuket szigete. Itt a Prince of Songkla University-n végezhetik a diákok külföldi tanulmányaikat. A modern felszereltségű kampuszépület a szigetlakók mellett található. Leglátogatottabb szakirányai közé az International Busines, az International Economics valamint a Strategic Management tartozik. Érdemes élni a lehetőséggel és továbbtanulni ezen a csodálatos turisztikai látványosságban bővelkedő helyen!

Dél-Koreában, Vietnamban valamint Indonéziában további egy-egy partneregyetem található. Az ausztrál szatelit egyetem az RMIT University, Vietnamban helyezkedik el Hanoi valamint Ho-Chi-Minh városi kampuszaival. Itt az Accounting, Finance, Mechanical and Electrical Engineering mellett a Design and Communication szakok a legjelentősebbek. A Hankuk University of Foreign Studies kampusza Seoul-ban Dél-Koreában fekszik. Az egyetem híres nyelvi képzéseiről, 45 különböző nyelven tanulhatnak a hallgatók. Indonézia szigetén Balin pedig a Udayana University várja nemzetközi hallgatóit. Ezen az egyetemen az Indonesian History, Ethnology, Culture and Customs valamint a Tourism Management és Business képzések a legnépszerűbbek.

Kapcsolat

Ha Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy az egyik ázsiai egyetemen tanulj tovább, ne habozz! Vedd fel a kapcsolatot tanácsadó csapatunkkal!

Személyes konzultációt kérek