Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Tanulj Angliában, a University of Birmingham alapképzésén

Alapképzések a University of Birmingham egyetemen - Tanulj Birminghamben!

Alapképzés Birminghamben

A világhírű angol egyetem, a University of Birmingham, több száz éves múltra tekint vissza. Ezért is lehet egyike az angliai elit egyetemek csoportjának, a Russell Groupnak. Számos kíváló alapképzéses programot ajánlanak a tudományok és mérnöki képzéseken. A gyakorlati alapképzések mellett számos Bachelor diplomára épülő mesterképzés is található az egyetemen.

Az IEC segítségével, most lehetősége nyílik a magyar hallgatóknak arra, hogy a képzések megismerése mellett ingyenesen jelentkezhessenek az intézménybe. Az IEC kizárólagos képviselője az egyetemnek így elsőkézből értesülhetnek a hallgatók a legfrissebb információkról. Nemcsak bemutatjuk az egyetemet és a képzéseket, hanem egyben tájékoztatjuk is a hallgatókat arról, hogy milyen felvételi követelményeknek kell eleget tenni.

A jelentkezést az angol UCAS központi felvételi rendszeren keresztül kell elindítani, melyben temrészetesen segítünk a hallgatóknak. Sokak számára nehézkes kiigazodni a különböző felvételi követelmények és rendszerek között, de az IEC a teljes jelentkezési anyag összeállításában segédkezik, legyen szó motivációs level írásról vagy jelentkezés kitöltésről.

Személyes konzultáció

A jelentkezés megkezdéséhez mindössze egy személyes konzultációs időpont egyeztetés szükséges. A konzultáció személyre szabott, melynek segítségével a megfelelő egyetem kiválasztásától egészen a jelentkezési dokumentumok összeállításán át a beiratkozásig segítjük hallgatóinkat. Írj E-mailt a info[at]ieconline.hu, vagy hívd a +36 1 501 2049-es telefonszámot és kezdd el felkészülésed már most! Címünk: 1114, Budapest Bartók Béla út 61. I/1. 13-as kapucsengő. Fordulj hozzánk bizalommal!