Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Egyetemi tanulmányok az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban

Tanulj külföldön, jelentkezz alapképzésre Londonba!

Tanulj Londonban - Alapképzések a brit fővárosban

Londont senkinek sem kell bemutatni. Ha talán személyesen nem is volt szerencséd idáig meglátogatni az Egyesült Királyság fővárosát, akkor is számos dologról és eseményről lehet ismerős számodra. A világ egyik fontos gazdasági és divat fővárosa évről évre vonzza a hallgatókat, nem csak metropolis mivolta miatt, hanem számos kíváló egyeteme miatt is.

Az IEC ingyenesen nyújts segítséget számodra, hogy megismherhesd Londont mint világvárost tanulmányaid alatt egy kiemelkedő brit egyetemen. Fordulj hozzánk bizalommal, hiszen segítünk kiválasztani az érdeklődési körödnek megfelelő szakot a megfelelő egyetemen. Sőt! Azt is megtudhatod tőlünk, milyen feltételeknek kell eleget tenni ahhoz, hogy sikeresen felvételizz ezekre az egyetemekre! A UCAS jelenetkezést is rank bízhatod, végig követjük regisztrációdtól egészen ajánlatod elfogádásáig.

Sokan álmodnak arról, hogy külföldön kezdik meg alapképzésüket. Az utóbbi években a diákok által kedvelt célország Anglia lett. A brit egyetemek ugyanis világhírűek, az angolszász módszereknek megfelelő oktatást biztosítja, így aki egy ilyen egyetemet választhat megismerheti a külföldi felőoktatás pozitív oldalát. Az angol nyelvi tudás mindenképp fejlődik, valamint nemzetközi kapcsolatokra tehet szert, amelyet a gyakorlati képzéseknek köszönhetően a jövőben a munkaerőpiacon kamatoztathatsz.

Személyes konzultációt kérek

Jelentkezz személyes konzultációra az IEC-nél és tudd meg, hogy számodra mely londoni partneregyetmünk felel meg. Írj E-mailt a info[at]ieconline.hu címre, vagy hívd a +36 1 501 20 49-es számot. Címünk: 1114, Budapest Bartók Béla út 61. I/9. 13-as kapucsengő. Várjuk jelentkezésed!