Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Ösztöndijjal az USA-ba (SUNY Brockport)

Külföldi továbbtanulás - Irány Amerika!

Tanulj külföldön: Irány New York állam!

Alapképzés Amerikában: A SUNY Brockport alapképzésén mégpedig ösztöndíj program keretén belül! Az Egyesült Államok rengeteg tanulót vonzz évről évre, ám a megékhetési költségek és tandíjak borsosak lehetnek. Az IEC partneregyetemei viszont szeretettel várja a magyar hallgatókat alapképzésein akár ösztöndíj ellenében is.

Az IEC kizárólagos képviselője a SUNY Brockport egyetemnek, ezzel megkönnyítve a diákok számára a jelentkezést az egyetemre és ösztöndíjra egyaránt. A SUNY a State University of New York rövidítése. Ez az egyetemi szerveződés fogja össze a New York állambeli egyetemeket. Ez a szövetség garantálja a magas szinttű oktatást, így az egyetem jó hírnévnek örvend. Az egyetem New York állam Kanada határánál található, a kis városban található egyetem a mozi vászonról ismert amerikai kampusz életérzést nyújtja. A kis létszámú nemzetközi diákcsoport rendkívüli bánásmódban részesíti az egyetem nemzetközi osztálya, így mindenki otthonosan érezheti magát az első perctől kezdve.

Amerikában az alapképzés négy éve alatt, nem kötelező egyből megválasztani a szakirányt. Ez egy nagyon fontos és hasznos ismérve az angolszász egyetemi oktatásnak. A hallgatók akár két szakot is hallgathatnak egyszerre, illetve válthatnak is szakot az évek során. A természettudományos szakok mellett, számos más társadalomtudományos szak is várja a hallgatók jelentkezését. A tehetséges hallgatók a jó tanulmányi eredmények bemutatását követően akár ösztöndíjban is részesülnek.

Személyes konzultációt kérek

Tudd meg az összes részletet az egyetemről és a jelentkezési feltételekről az IEC ingyenes szolgáltatásának köszönhetően! Keresd fel irodánkat és személyes tanácsadónkat Budapesten a 11. Kerület Bartók Béla út 61. Alatt található irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Hívd a +36 1 501 20 49-es telefonszámot vagy írj emailt a info[at]ieconline.hu címre.