Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Alapképzés Kanadában

Tanulj Kanadában: Alap- és mesterképzések Kanadában

Tanulj Kanadában

Észak-Amerikában az USA a legkedveltebb célpontja a hallgatóknak. Kevesen tudják azonban, hogy Kanadában ugyanolyan hires és jó tanulmányi programokat kínáló egyetemeknek ad otthont. Az olcsóbb tandíj mellett, lehetséges a részmunkaidős munka is így csökkenthetőek a megélhetési költségek.

Az IEC ingyenese segít számodra, hogy megtaláld azt a programot és egyetemet ahol szívesen folytatnád felsőfokú tanulmányaid alapképzésen. Főként a keleti és Nyugati részén találhatóak partneregyetemeink. Legkedveltebb helszín ezek közül Vancouver. Ahol a nyár meleg a telek pedig hideges, viszont a környezet látványa kárpótol mindenért.

Amerikától eltérően itt nem minden képzés trat négy évig, így az európaihoz hasonlóan az alapképzéses diplomat akár 3 év alatt is megszerezhetik a hallgatók. A tandíj viszont jóval olcsóbb mint egy amerikai egyetemen még a nemzetközi hallgatók számára is. A tanuló vízumhoz csatolt “work permit” azaz munkavállalási engedély pedig lehetővé teszi, hogy dolgozz tanulmányaid mellett. A kötelező tárgyak mellett itt is szükséges szakot választani általában az első év után.

Személyes konzultációt kérek

Ha szeretnél többet megtudni a Kanadai egyetemeinkről, ne habozz! Lépj kapcsolatba budapesti tanácsadónkkal és kérj személyes konzultációs időpontot a +36 1 501 20 49-es számon vagy írj E-mailt a info[at]ieconline.hu címre. Címünk: 1114, Budapest Bartók Béla út 61. I/1. 13-as kapucsengő. És ne feledd irány Kanada!