Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Impresszum

IEC Online GmbH

Irodánk megközelítése
Budapesti irodánk megközelítése

International Education Centre
Külföldi Egyetemek Hivatalos Képviselete

Ügyvezető igazgató: Hilka Leicht

BUDAPEST
Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 86. magasföldszint 2.
Tel.: +36-1-501-2049
Web: www.ieconline.hu
E-Mail: info[at]ieconline.hu  

BERLIN
Cím: Marienstraße 19/20, 10117 Berlin, Németország
Tel.: +49-30-20458687
Fax: +49-30-20458688
Cégjegyzék: Amtsgericht Berlin-Charlottenburg, HRB 115287 B
Forgalmiadó-Azonosítószám: DE261355410

Felhasználási feltételek

1. Az IEC Online GmbH (IEC) egy felsőoktatási ügynökség, amelynek fő székhelye Berlinben található. Budapesti irodánkat itt találod: 1115 Budapest, Bartók Béla út 86. Cégünk külföldi egyetemek hivatalos képviseletét látja el Magyarországon, Németországban, Ausztriában és Svájcban. A képviselet keretében ingyenesen tájékoztatunk minden érdeklődőt az egyetemeink képzéseiről és segítséget nyújtunk a felvételi ügyintézésben. Ez a szolgáltatás magában foglalja a felvételi ügyintézés teljeskörű lebonyolítását.

2. Szolgáltatásainkat a külföldi partneregyetemek finanszírozzák. Ezekre az egyetemekre történő tanácsadás és felvételi ügyintéző szolgáltatásaink a jelentkezők számára ingyenesek.

3. Weboldalunk használatával, illetve az IEC információs- és felvételi ügyintézés igénybevételével nem jön létre semmiféle jogi vagy szerződéses kapcsolat az IEC és a felhasználó (jelentkező) között.

4. A tanácsadás legjobb tudásunk és akaratunk szerint történik. Az IEC viszont nem vállal semmilyen jogi felelősséget a weboldalunkon megjelenített információkért, azok helyességéért ill. érvényességéért. 

5. Az IEC jogi felelősségrevonása, valamely tárgyi vagy immateriális kárért, kizárt. Kivéve, ha a felhasználó bizonyítja, hogy az IEC szándékosan vagy súlyos gondatlanságból okozta a kárt. Ajánlataink nem kötelező érvényűek.