Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Tanulj és dolgozz Ausztráliában!

Felsőoktatási lehetőségek, külföldi tanulmányok Ausztráliában

Felsőoktatási lehetőségek, külföldi tanulmányok Ausztráliában

Tanulj és dolgozz Ausztráliában!
Kiváló tanulási és munka lehetőségekkel várja Ausztrália a nemzetközi hallgatókat.

Ha Ausztráliát választod külföldi tanulmányaid helyszínéül páratlan kalandok részeseivé válhatsz! Több felsőoktatási intézmény világra szóló hírnevet szerzett. Külföldi tanulmányaidnak köszönhetően megismerheted az egymással versengő metropoliszok (Sydney és Melbourne) mellett Canberrát a fővárost is. Természeti kincsei valamint a vadonok élővilága páratlan szépségű. Pihenésre és vízi sportok gyakorlására a part menti városok alkalmasak. Az IEC-nek összesen 24 partneregyeteme van New South Wales, Queensland, South Australia, Victoria valamint Western Australia tartományában.  

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik segítenek megtalálni számodra a megfelelő egyetemet Ausztráliában. Abban az esetben, ha rövid távra tervezel és egy, vagy akár két félévet töltenél el Ausztráliában számos részképzés közül választhatsz. A Deakin, a La Trobe, a Monash, a Swinburne és az No linkhandler TypoScript configuration found for key tx_ieconline_domain_model_university.. is Melbourne kozmopolita világvárosában található. A Deakin egyetem a média tudományok, PR, újságírás és színművészeti képzések tekintetében nagy népszerűségnek örvend. A „Infinite Possibilities” szól a La Trobe egyetem mottója, ahol a nemzetközi hallgatók bármely szakirányra jelentkezhetnek, sőt tanulmányaik kiegészítése érdekében szakmai gyakorlatra is van lehetőségük. Az RMIT és a Swinburne University a technológia, az IT és a mérnöki képzések specialistája.

Sydney városában a No linkhandler TypoScript configuration found for key tx_ieconline_domain_model_university.., az International College of Management, a No linkhandler TypoScript configuration found for key tx_ieconline_domain_model_university.. valamint a No linkhandler TypoScript configuration found for key tx_ieconline_domain_model_university.. (UTS) és a University of Western Sydney (UWS) egyetemek kampusza található. A UTS impozáns kampuszépületét a sztárépítész Frank Gehry tervezte. Modern felszereltségének köszönhetően az IT, a dizájn, az építészet és egyéb tudományos területeken is nagyszerű eredményeket ér el. A UWS rész,- alap,- mesterképzése mellett doktori  programokra is lehet pályázni. Itt a legkülönlegesebb tanulmányi program az agrár és kertészmérnöki képzés mellett a légiforgalmi irányító képzés. A Macquarie egyetem Ausztrália legnagyobb technológiai parkjában található, Sydney kikötőjétől 15 kilmométerre.

Perth városában további 3 partneregyetemünket találod:No linkhandler TypoScript configuration found for key tx_ieconline_domain_model_university.., No linkhandler TypoScript configuration found for key tx_ieconline_domain_model_university..valamint a No linkhandler TypoScript configuration found for key tx_ieconline_domain_model_university.. (UWA), amelynek business, építészeti valamint tervezési és művészeti képzései szintén magas színvonalúak. A UWA két Nobel-Díj nyertes alumnival büszkélkedhet. A tanulmányi lehetőségek tárháza nagyon színes, Ausztráliában olyan egzotikus tanulmányokra is jelentkezhetsz, mint például az Aborigines / Indigenous Studies valamint a Marine Biology.

Lépj velünk kapcsolatba

Ha hosszú távra tervezel és a kivándorláson gondolkodsz, a legjobb módja a kultúrába való beilleszkedésnek a továbbtanulás. Azok a hallgatók akik Ausztráliában tanultak és végezték szakmai gyakorlatukat könyebben megtalálják a módját a letelepedésnek. Azon diákok, akik alapképzéses diplomájukat kint szerzik meg 3 évre szóló munkavízumot kapnak az államtól. Mesterképzés esetén a munkavállalói vízum 2 évre szól.

Személyes konzultációt kérek

Ha Te is Ausztráliában szeretnél továbbtanulni lépj kapcsolatba az Interational Education Centre csapatával! Az IEC segít mindenben, ami felsőoktatással, egyetemi jelentkezéssel valamint külföldi továbbtanulással kapcsolatos.