Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Élménybeszámolók

Tudj meg többet arról, hogy milyen a külföldön szerzett tanulmányi tapasztalat. Az IEC tanácsadói első kézből tájékoztatnak a több mint 120 partneregyetem képzéséről. Jelentkezz most egy személyes tanácsadásra:

Személyes konzultáció

Ausztrália Ausztrália

„Itt a diákok nagy része tényleg azért tanul, hogy minél jobb legyen, nem csak a papírért. Rengeteg lehetőség nyílik tapasztalatszerzésre és[…]”

Nagy-Britannia Nagy-Britannia

„Az IEC rengeteg mindenben segített. Teljesen el voltam veszve, konkrétan ötletem nem volt, hogyan kezdjek hozzá mit csináljak és hogyan. Nagyon sok[…]”
„Az egész iskolának van egy "kampusz" életérzése, mintha egy külön városba érkezne az ember. Többek között megtalálható itt egy őskorral foglalkozó[…]”
„Nagyon hálás vagyok az IEC segítségéért, és életem legjobb döntése volt kiköltözni az ismeretlenbe. Mostanra már második otthonommá vált Sheffield,[…]”
Laura Szilárdi

Mesterképzés /

„Nagyon el voltam veszve először, hiszen elég ijesztő volt Magyarországból Angliába jelentkezni. Egészen addig, amíg az IEC rendezvényére, a 2015-ös[…]”
„Köszönöm az IEC csapatának, hogy számíthattam rájuk, nagyban hozzájárultak a jövőmhöz!“
„Nagyon jó döntés volt Hullt az első helyre tenni a rangsorban, mert nagyon szeretek itt lenni. Ha nem az IEC-n keresztül jelentkeztem volna, biztos[…]”
„Az órák minősége kifogásolhatatlan, nagyon élvezem az összes tantárgyamat, úgy érzem, arany kézzel választottam és jó helyen vagyok. Tanévkezdéskor[…]”
Swierkiewicz Vazul

Bachelor (Alapképzés) /

„IEC Tanácsadónk többször is utánajárt a jelentkezésünknek, hogy kaptunk-e már ajánlatot az egyetemektől, így folyamatosan tudtuk hogy áll a[…]”
„Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár Skóciát és azon belül Aberdeen-t is, de bármelyik másik országot is. Abszolút jó dolog idegen kultúrát,[…]”
Lóránt Csuhai

Mesterképzés /

„Van lehetőség sportolásra, sportösztöndíjra. Sok munkalehetőség van és az egyetem is segít az álláskeresésben.“
„Valószínűleg életem eddigi legszebb korszakát élem meg, rengeteg barátot szereztem és csodálatos helyekre jutok el!“
„Az IEC tisztában van a jelentkezési követelményekkel, rengeteg egyetemmel áll közvetlen kapcsolatban, ezért a pályázati anyag közvetlenül a[…]”
Szergej Maszlov

Mesterképzés /

Svájc Svájc

„Ha bármi kérdés vagy kérésetek van, nyugodtan forduljatok az IEC-hez, mert a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb módon segítenek. “
Róbert Nguyen Thai Khanh

Bachelor (Alapképzés) /

USA USA

„Miért a HULT? Amivel engem győztek meg, az a gyakorlatiasság, kiváló professzorok, nemzetköziség (800 diák 141 országból), családias, odafigyelnek[…]”
„Úgy gondolom, külföldi -főleg amerikai- diplomával könnyeben el tudok majd helyezkedni a világban a jövőben. “