Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/d/b/csm_UniversitySunderland_01_240x320_b6d3ec1768.jpg/fileadmin/_processed_/8/1/csm_UniversitySunderland_02_2600x400_54e9aecc51.jpg/fileadmin/_processed_/6/5/csm_UniversitySunderland_03_600x400_63f5cb9f1b.jpg/fileadmin/_processed_/4/8/csm_UniversitySunderland_04_600x400_0b4b54ad76.jpg/fileadmin/_processed_/1/6/csm_UniversitySunderland_05_600x400_8f4fac9c30.jpg

Egyetemek külföldön: University of Sunderland

Gyakorlat-közeli: A Sunderland úttörő szerepet játszott az ún. sandwich studies (duális képzés) bevezetésében az Egyesült Királyság területén.

93%BAföG

Információk

Website www.sunderland.ac.uk

Tanulmány Sunderland, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1901

Hallgatók 12.440, nemzetközi hallgatók: 3.176

Oktatás nyelve Englisch

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

University of Sunderland

Waterworks Road , Sunderland, Anglia, Nagy-Britannia

University of Sunderland

Felsőfokú tanulmány

A University of Sunderland

a 20. század közepén műszaki főiskolaként kezdte tevékenységét, gyakorlatias megközelítések alkalmazásával. Noha napjainkra az egyetem a bölcsészet, a társadalom- és szociális tudományok, a művészet, a dizájn, a nevelési tudományok, természettudományok és egészségügyi tudományok területein is kínál kurzusokat, az intézmény hű maradt örökségéhez: A számítástechnika, média, gazdasági és mérnöki tudományok hallgatói számára a tanulmányi lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre.

Az alkalmazott tudományok fakultásán (Faculty of Applied Science),

melyen a mérnöki tudósok is otthonra lelnek, a kezdetektől fogva az elméleti tudások gyakorlati alkalmazhatósága áll a középpontban: A University of Sunderland az első volt Nagy-Britanniában, mely bevezette az ún. sandwich studies (duális tanulmányok) rendszerét. Ennek során az előadások és az üzemekben folytatott gyakorlati képzések egymást váltják.

Képzések

A University of Sunderland intézményében mind részképzés, mind teljes alap- (bachelor) vagy mesterképzés (master) abszolválható. A University of Sunderland mindenek előtt azon hallgatók számára lehet érdekes, akik szívesen tanulnak gyakorlatorientáltan.

A University of Sunderland két épülete:

a City Campus, valamint a Sir Tom Cowie Campus, az elmúlt években átfogó modernizáláson mentek át. Különösen a szabadidős felszereltségbe fektettek be, pl. az új sport- és wellness-központba, melyet a londoni olimpiára készülő atléták is használtak edzőteremként.

Sunderland City

Sunderland a legnagyobb város Edinburgh és Leeds között, és – különösen az egyetemi hallgatók – Anglia egyik legfelkapottabb városaként ünneplik. Olyan városról van tehát szó, melynek csillaga felfelé ível. A tengerpart mellett fekvő város nem csak egyedülálló helyzetével tűnik ki. Pulzáló, folyamatosan növekvő klub-, zenei és kulturális világa Sunderland városát vonzó helyszínné teszi minden hallgató számára.

Hasznos linkek