Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/3/5/csm_LSBU_Keyworth_Centre_ba49d41b3e.gif/fileadmin/tx_ieconline/university/LSBU_Landscape_of_London.bmp/fileadmin/tx_ieconline/university/LSBU_London_Bus.bmp/fileadmin/tx_ieconline/university/LSBU_Student_Lecture.bmp/fileadmin/_processed_/7/5/csm_LSBU_Keyworth_exterior_31134aad91.gif

Egyetemek külföldön: London South Bank University

Tanulmányok Londonban: A London South Bank University széles körű tanulmányi kínálattal rendelkezik alacsony tandíjak mellett.

85%BAföG

Információk

Website www.lsbu.ac.uk

Tanulmány London, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1892

Hallgatók 15.591, nemzetközi hallgatók: 1.600

Oktatás nyelve Englisch

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

London South Bank University

Borough Road , London, Anglia, Nagy-Britannia

London South Bank University

Felsőfokú tanulmány

A London South Bank University

London központjában, a Temze déli partján található. Mind a pénzügyi negyed, mind a Waterloo és a London Bridge néhány perces sétával elérhető. Ez kiváló lehetőséget jelent hallgatók számára, akik részt szeretnének venni London kulturális életében.

The Brighter Choice

ez a mottója a London South Bank University intézményének, ahol számos bright choice talál egymásra: a legkedveltebb kurzusok az üzleti területek. Ez az egyetem négy szakirányt kínál a hallgatók számára: Számvitel és pénzügyek, üzleti tanulmányok, menedzsment és informatika.

Részképzés Londonban

Egy külföldi szemeszter az üzleti területen egy rendszeres külföldi szemeszter, melynek központjában a business áll. Az egyetem ezenfelül rendszeres külföldi szemesztereket kínál minden szakirányban. A hallgatók teljes alap- vagy mesterképzéseket teljesíthetnek vagy akár egy transfer bachelor-képzésben is részt vehetnek. Ilyenkor a hallgatók a harmadik tanulmányi év után érkeznek az egyetemre, miután az első két évet hazájukban teljesítették. A London South Bank University intézményében végzett további tanulmányi év után a hallgatók megkapják brit bachelor fokozatukat, azaz teljesítették a képzést.

Kedvelt szakok

Az egyetem további kedvelt szakjai a gépészet, a tudományok és a built environment. Az előadásokat itt a szakma legjobbjai tartják, akiket az egyetem vendégelőadásokhoz hív meg. A hallgatóknak így lehetőségük nyílik arra, hogy gyakorlati betekintést nyerjenek és kapcsolatokat építhessenek ki. Külföldi szemeszter az Education területén és a Health and Social Care fakultáson sajnos nem lehetséges.

„Számomra hatalmas öröm volt az LSBU-n tanulni.“

– mondja Marie-Therese Kohl Németországból. A kis létszámú osztályok magasabb fokú személyes segítségnyújtást, azaz jobb minőségű tanulást tesznek lehetővé. Mivel a sok különböző kultúra képviselője tanít és tanul az egyetemen, a globális környezet garantált és lehetővé válik a tudás átadása a kulturális határokon túl is. Az egyetem programjait rendszeresen jó értékelésekben részesítik. Mindenekelőtt az ergoterápiás program, valamint az egészségi és ápolási menedzsment azok, melyek kiemelkedőek Angliában. Az LSBU mérnöktudományi programja az Egyesült Királyságban a legfelső 20 egyetem között foglalja el helyét.

Szabadidő Londonban

Az egyetem ezenfelül változatos szabadidős programokat is kínál. Lehetőség van rendszeres edzésekre az egyetem saját sportközpontjában a kosárlabda-, labdarúgás-, american football-, krikett-, tollaslabda-, rögbi-, jitsu-, hoki-, netball- és röplabda-csapatokban. Ez kiváló lehetőség a nemzetközi hallgatók számára a helyi szinten kedvelt és tipikus angol sportágak megismerésére és kapcsolatok kialakítására. A London központjában lévő helyszín természetesen más szabadidős programoknak is lehetőséget teremt, így az előadások szüneteiben megismerhető a környezet és a város. Egy külföldi szemeszter Londonban, a South Bank University intézményében felejthetetlen élmény!

Hasznos linkek