Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/1/4/csm_USA_Columbia_SCE-02_714827bedb.jpg/fileadmin/_processed_/e/4/csm_USA_Columbia_SCE-03_d49b33b474.jpg/fileadmin/_processed_/6/4/csm_USA_Columbia_SCE-04_f5df3463ea.jpg/fileadmin/_processed_/d/b/csm_ColumbiaUniversity_02_240x320_35dbdc6447.jpg/fileadmin/_processed_/2/0/csm_ColumbiaUniversity_03_600x400_95562e708d.jpg/fileadmin/_processed_/2/8/csm_ColumbiaUniversity_01_600x400_c87e5098a0.jpg/fileadmin/_processed_/8/3/csm_ColumbiaUniversity_04_600x400_1b2faa9c90.jpg

Egyetemek külföldön: Columbia University

Továbbtanulási lehetőségek a világhírű Columbia University képzésein New York-ban.

20%BAföG

Információk

Website ce.columbia.edu/Visiting-Students

Tanulmány New York, New York, USA

Alapítva 1754

Hallgatók 28.200, nemzetközi hallgatók: 6.000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor Ivy League , AACSB (Business Accreditation)

Nobel-díjasok száma 81

Columbia University

Broadway , New York, New York, USA

Columbia University

Felsőfokú tanulmány

Ivy League University (City of New York)
A Columbia University az egyik legrégebbi és legrangosabb egyetem az Egyesült Államokban. Az USA legnagyobb városában New York City-ben található, amely a pénzügyi világ és a szórakoztatóipar központja. A kampusz a történelmi Morningside Heights kerületében található, Manhattanben. A Columbia University évek óta a világ 10 legjobb egyeteme közé tartozik, ami a legtöbb Ivy League egyeteméről elmondható.

A Columbia University Alumni hálózata
Többek között Barack Obama (amerikai elnök) Theodore Roosevelt (volt amerikai elnök) Franklin D. Roosevelt (volt amerikai elnök) Alexander Hamilton, Ruth Bader Ginsburg (Amerikai Legfelsőbb Bíróság tagja) valamint Madeleine Albright (volt amerikai külügyminiszter) is itt szerezte diplomáját.

Üzleti tanulmányok a Columbia egyetemen
A hallgatók részt vehetnek az egyetemi Business Certificate Programban, ahol elsajátíthatják a számvitel, menedzsment és marketing szakterületek magas szintű gyakorlati alkalmazását. Ez a tanulmányi program lehetővé teszi, hogy a diákok megtanulják a sikeres vállalkozás alapításának és beindításának feltételeit.

Színvonalas képzések a Columbián
Legnépszerűbb szakok: Communication Practice, Economics, International Affairs,  Political Science, Psychology, Statistics, Sustainability Management. A hallgatók beiratkozhatnak a School of Continuing Education programjába is, ami lehetőséget biztosít különböző karok tárgyfelvételére, kivéve az MBA, Law, Journalism és Engineering szakirányokat. A School of Continuing Education adminisztrációs feladatokat is végez, valamint a nemzetközi diákok Study Abroad részképzéses programjáért is felelős.

A Columbia University részképzései
Karrier építés szempontjából igazi ugródeszka. Az egyetem nevét az egész világon ismerik, amit a kiváló oktatási minőségre lehet alapozni. Az IEC a Columbia Universtiy hivatalos képvisleője Európa több országában, szorosan együttműködik a School of  Continuing Education részlegével is, ami lehetővé teszi, hogy a hallgatók egy, vagy két félévet eltölthessenek az egyetemen. A Columbia University nyári egyeteme rövidebb és olcsóbb képzései szintén nagyon népszerűek továbbtanulás tekintetében.

Szakirányváltás
A szakirány váltását a Graduate Foundation Certicifate teszi lehetővé. Aki más szakon folytatná a mester vagy a doktori tanulmányait, sok esetben bürokratikus követelmények sokaságával kell megbirkóznia. A Columbia University új képzési programja a kredtiátvételi kérelem elfogadását könnyíti meg. Hozzáértő tanulmányi tanácsadó segítségével a hallgatók kiválasztják az alap és mesterképzés tárgyait, hogy a szakirányváltás problémamentesen történjen meg. A tanuló vízum egy félévre érvényes, mely négy tárgy felvételére alkalmas.

Továbbtanulás New York-ban:
A kitűnő oktatás mellett számos világhírű kulturális intézményt látogathatnak meg a hallgatók. Itt található a Metropolitan Museum of Art, a Museum of Modern Art, az  American Museum of Natural History, a Lincoln Center valamint a Broadway-Shows is. A Columbia hallgatóinak a legtöbb múzeum ingyenes belépést biztosít.

Hasznos linkek