Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/c/8/csm_UCAM_01_600x400_01ce7a1182.jpg/fileadmin/_processed_/0/f/csm_UCAM_02_600x400_db32c4b013.jpg/fileadmin/_processed_/7/2/csm_UCAM_03_600x400_e870c5563e.jpg/fileadmin/_processed_/0/f/csm_UCAM_04_600x400_5b7b024f34.jpg/fileadmin/_processed_/8/3/csm_UCAM_05_600x400_e1e2a54ab1.jpg

Egyetemek külföldön: Universidad Católica de Murcia

Külföldi tanulmányok Spanyolországban: színvonalas képzések a történelmi műemlék falai között, az egyetem angol nyelvű gazdasági, egészségügyi és sport képzéseire jelentkezz most az IEC segítségével!

100%BAföG

Információk

Website international.ucam.edu

Tanulmány Murcia, Murcia, Spanyolország

Alapítva 1996

Hallgatók 16.000, nemzetközi hallgatók: 2.000

Oktatás nyelve Englisch, Spanisch

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

Universidad Católica de Murcia

Campus de los Jerónimos , Murcia, Murcia, Spanyolország

Universidad Católica de Murcia

Felsőfokú tanulmány

Részképzés Spanyolországban
Az Universidad Catolica de Murcia a modern és a tradícionális intézmény ötvözete. 1996 óta működik egy 400 éves kolostorban, Spanyolország vezető egyetemei közé tartozik. Az UCAM orvosi tanszék az ország legmodernebb létesítményei közé tartozik. Az oktatási modell az angolszász országok mintájára épült. Büszke egyetemi hallgatóinak teljesítményére, 20 olimpiai bajnok került ki a tanítványok közül. Az üzleti szakra jelentkező hallgatókat nemzetközi légkör várja. Murcia a turizmus szempontjából is jelentős régió, mely növeli az UCAM-re jelentkező diákok számát.

Ideális körülmények  a tanuláshoz
A személyes tanulmányi ösztönzés azon is tükröződik, hogy egy tanár legfeljebb 12 diákot oktat. Minden nemzetközi diák kap egy mentort a tanulmányi időre vonatkozóan. Mivel minden képzés gyakorlati irányultságú, körülbelül 2000 gyakornoki hellyel van kapcsolata az egyetmnek különböző cégeknél és szervezeteknél. Ezen kívül a tanulmányi karokon is van gyakorlati lehetőség. Aki az önkéntes programok iránt érdeklődik jelentkezhet az UCAM partnerintézetéhez: Voluntary International Institute John Paul II. 

Angol nyelvű képzések:
A Gazdaságtudományi Karnak vannak nagyon népszerű mesterképzései:  MBA in Sports Management valamint az MA in Innovation and Tourism Marketing. Ezen kívül a Gadasági Karon doktori diplomát is lehet szerezni. A leendő ügyvédeknek/ jogászoknak javasolt a European Studies and Human Rights, az egészségügyi tudományok hallgatóinak pedig a High Performance Sport mesterképzése.

In the Sun
Európa legnaposabb városa, az éves átlaghőmérséklet 18 ° C.  A mórok alapították és ma Spanyolország hetedik legnagyobb városa. Murcia 30 percre található a Földközi-tengertől, a megélhetési költség itt viszonylag alacsony. A belvárostól csak 4 kilométerre található a Campus de los Jerónimos, amely busszal és villamossal is megközelíthető.

Hasznos linkek