Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/a/1/csm_UniversityofBirmingham_01_600x400_00acf1b47c.jpg/fileadmin/_processed_/4/6/csm_UniversityofBirmingham_02_600x400_317e422380.jpg/fileadmin/_processed_/1/0/csm_UniversityofBirmingham_03_240x320_2b0c827788.jpg

Egyetemek külföldön: University of Birmingham

A University of Birmingham a világ legjobb 100 egyeteme közé tartozik. Menjen az IEC-vel egy külföldi szemeszterre vagy egy teljes alap-, ill. mesterképzésre Nagy-Britannia egyik legnevesebb egyetemére.

85%BAföG

Információk

Website www.birmingham.ac.uk

Tanulmány Birmingham, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1900

Hallgatók 34.000, nemzetközi hallgatók: 5.100

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor Russell Group , AACSB (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Nobel-díjasok száma 8

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

University of Birmingham

Ring Road , Birmingham, Anglia, Nagy-Britannia

University of Birmingham

Felsőfokú tanulmány

A hagyományokban gazdag University of Birmingham

az Egyesült Királyság legjobb egyetemei közé tartozik, és a The Times, valamint a The Sunday Times mind a University of the Year 2013-14 címmel tüntették ki. 2013 óta a Russell Group tagja, mely a legnevesebb brit főiskolák szövetsége. Az intézmény 1900-as megnyitása óta fogad nemzetközi hallgatókat és a mai sokakat vonz.  Az egyetemi dolgozók egy harmada szintén nemzetközi háttérrel rendelkezik. Őket a magas fokú akadémiai sztenderd győzte meg. Fontos listázások, melyek a világ több ezer egyetemei közül válogatják ki a legjobbakat, a University of Birmingham intézményét a világ legjobb 100 egyeteme közé sorolják. A QS World University Ranking listájában a 77. helyet foglalja el, az Academic Ranking of World Universities ARWU listájában pedig a 99. helyet. Aki tehát a University of Birmingham intézményében külföldi szemesztert végez, vagy akár a teljes alap- vagy mesterképzését ott kívánja teljesíteni, az igazi elit egyetemi tanulmányokra számíthat és fontos kapcsolatokat építhet ki.

Through Efforts to High Achievements –

a University of Birmingham ezen mottóját minden nap élettel töltik fel. Birmingham egy külföldi szemeszterhez vagy egy teljes alap-, ill. mesterképzéshez is kurzusok széles választékát kínálja. A legkedveltebb szakirányok között a business menedzsment, a marketing, a jog, a társadalomtudományok és az orvostudományok sorolhatók fel. Hallgatóként a legmodernebb kutatási felszereléseket érheti el és mindenek előtt a posztgraduális programokban végezhet kiemelkedő kutatási munkálatokat. A University of Birmingham ezenfelül az egyik legnagyobb könyvtárnak ad otthont Nagy-Britanniában, mely több, mint két és félmillió könyvhöz és hárommillió kézirathoz tesz lehetővé elérést az ön számára. Ezek legöregebbjeit 1471-ben írták.

A Birminghami Egyetem fekvése

tökéletes a hallgatók számára: A belváros tíz perc sétával érhető el. Itt a nagyváros minden előnye élvezhető. Birmingham a világ egyik legélhetőbb városa. London mellett Nagy-Britannia legmagasabb életszínvonalát kínálja. A tanulmányok a zöld területű egyetemen folytathatók, mely számos parkkal rendelkezik. Maga az épület Edgbaston és Selly Oak elővárosokban található. Így izgalmakkal teli, mégis nyugodt környezetben tanulhat és élhet. Maga az egyetemi létesítmény a The Independent újság szerint az egyik legszebb Nagy-Britanniában és folyamatosan építik ki, mely mindenek előtt a hallgatók hasznára válik. A könyvtár és az új sportközpont építését nemrégiben fejezték be.

A közelség Birmingham városához

számos előnnyel jár az Ön számára: Gyorsan találhat mellékállást a kívánt iparágban. Számos hallgató dolgozik az egyetemen, mások nagyvállalatoknál, akik szívesen foglalkoztatják a mesterképzésben résztvevőket. A tanultakat így közvetlenül a gyakorlatban is hasznosíthatja. Birmingham nagyvárosa London után Nagy-Britannia második legsűrűbben lakott területe, szabadidős foglalkozások széles választékával. A kulturális ajánlatok között megemlíthető a Birmingham Symphony Orchestra, a Birmingham Royal Ballet és a Barber Institute of Fine Arts, melyek nemzetközi elismerésnek örvendenek. Számos zenei fesztivál, a legnagyobb európai Saint Patrick’s Day – Írországon kívül, – testvérvárosi kapcsolatok a németországi Frankfurt városával, Nagy-Britannia legnagyobb szabadtéri karácsonyi vására mind-mind olyan események, melyek évente milliókat vonzanak a városba.

Formák