Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/5/7/csm_UniversityofStrathclyde_01_600x400_fc33c249fd.jpg/fileadmin/_processed_/8/f/csm_UniversityofStrathclyde_02_240x320_4ddc8e3021.jpg/fileadmin/_processed_/7/f/csm_UniversityofStrathclyde_03_240x320_9d5b27cce5.jpg

Egyetemek külföldön: University of Strathclyde

Külföldi tanulmányok Skóciában: Szerezze meg mesterfokozatát a neves University of Strathclyde intézményében, Glasgow városában.

88%BAföG

Információk

Website www.strath.ac.uk

Tanulmány Glasgow, Skócia, Nagy-Britannia

Alapítva 1796

Hallgatók 22.000, nemzetközi hallgatók: 3.000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation)

Nobel-díjasok száma 2

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

University of Strathclyde

Richmond Street , Glasgow, Skócia, Nagy-Britannia

University of Strathclyde

Felsőfokú tanulmány

A University of Strathclyde Glasgow városában

az Egyesült Királyság egyik legjobb egyeteme. 1796-ban alapították, Skócia harmadik legnagyobb egyetemévé nőtte ki magát, és 15.000 hallgató számára tartanak oktatást, akik több, mint 100 különböző országból érkeztek. A hallgatókat különösen az egyetem akadémiai hírneve vonzza. Ezen kiváló hírnév az oktatási és kutatási munkának, valamint az ipari és gazdasági szervezetekkel ápolt szoros kapcsolatoknak köszönhető.

A 2012-es év UK egyetemeként

a Strathclyde kiváló teljesítményt nyújt minden fakultáson és mesterprogramok széles választékát kínálja. A mérnöki fakultás, a Faculty of Engineering, Nagy-Britanniában az egyik legjobban felszereltnek minősül, és Skóciában a legnagyobb. A humán- és társadalomtudományok fakultása (Faculty of Humanities and Social Sciences) a legkiválóbb skót jogi iskolának ad otthont, és ezzel egyidejűleg a legtöbb oktató szakembert képzi Skóciában. Itt is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a hallgatók professzionális és kiváló környezetben tanulhassanak. A hallgatók képzése a legfontosabb és ez úgy biztosítható, hogy a fakultás egy tagjához csak öt hallgató tartozik. A hallgatók széles körű segítségben részesülnek és mestertanulmányaikat kiváló környezetben folytathatják.

„The place for useful learning“

Ez a University of Strathclyde találó mottója. 
A legkedveltebb mesterprogramok a jog, a business, a gépészet, az MBA, az MSc marketing és a Master of International Management. Az MBA-program és a Business School további ajánlatai a Strathclyde cégérének tekinthetők. AACSB, EQUIS és AMBA-akkreditációival az intézmény a világ egyetemeinek 1%-a közé tartozik, akik elérték ezen „Triple Crown“-akkreditációt.

A Strathclyde egyetemi épülete is

számos lehetőséget kínál: Az egyetem kiváló sportlétesítményeknek ad otthont squash-pályákkal, egy úszómedencével és egy fitnesz-stúdióval. Az egyetem Glasgow központjában található, mely Skócia pénzügyi, gazdasági és turisztikai centruma. A várost Nagy-Britannia legelevenebb és legmodernebb városai között tartják számon. A művészet és kultúra itt fontos szerepet játszik. Mindez jól látható az építészeti és kivitelezési látnivalókon is. Az élet és a tanulmányok Glasgow városában különleges élménnyé válnak.


Hasznos linkek