Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/0/4/csm_HU_1_600x400_d37a2d7f10.jpg/fileadmin/_processed_/c/4/csm_HU_2_600x400_89b6101060.jpg/fileadmin/_processed_/9/a/csm_HU_3_600x400_429f7bf16e.jpg/fileadmin/_processed_/8/2/csm_HU_4_600x400_859fcbe12d.jpg

Egyetemek külföldön: Hult International Business School London

Az IEC-vel an a Hult International Business School Londonra: A világ tudományos fővárosában nemzetközi karrierek kezdődnek

Információk

Website www.hult.edu

Tanulmány London, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1964

Hallgatók 2.400

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

Hult International Business School London

Russell Square , London, Anglia, Nagy-Britannia

Hult International Business School London

Felsőfokú tanulmány

Hult International Business School

London ideális kiindulópont egy nemzetközi üzleti karrierhez. A Hult International Business School, mint a világ legnagyobb Graduate Business School intézménye, ehhez kiváló választás. Legyen az a Financial Times vagy az Economist: Az iskolát különböző listázások folyamatosan a világ első százában tartják számon. A neves gazdasági magazin, az Economist, a Hult intézményét a 2. helyre sorolja, a nemzetközi cserék tekintetében, melyek a tanulmányok alatt építhetők ki, ill. ha azon iparágak sokszínűségéről van szó, melyek szívesen alkalmazzák a Hult egykori tanulóit. A Hult hallgatói egyébiránt 140 országból érkeznek.

A helyszínek sokszínűségének kihasználása

A főiskola jelszava: „Get plugged in to the world“. Ez kiválóan szemlélteti a Business School helyszíneinek sokszínűségét is, amennyiben az a világ hét gazdasági fellegvárában képviselteti magát. Ön választhat egy fő egyetemet, és akár három hónapot is eltölthet két másik helyszínen. Londonból kiindulva tehát pl. a Hulton töltött év egy részét New Yorkban vagy Sanghajban is eltöltheti. Így különös mértékben profitálhat a Hult nemzetköziségéből és sokszínűségéből.

A gyakorlatiasság meggyőző közelsége

A képzési programok felépítése gyakorlatorientált és a valós világgal kötik össze a hallgatókat. Az összes program időtartama egy naptári év. A tanulók menedzsment-tapasztalatokat szereznek a globális piacon végzett munkájuk okán, megismerik a fejlett országokban uralkodó helyzeteket, valamint a jövő feltörekvő gazdasági hatalmait.

A Hult a leendő vezetőknek különböző tanulmányi programokat és szakosodási lehetőségeket kínál, melyek az MBA vagy a Master of Finance fokozatokat ugyanúgy magukban foglalják, mint a Master of Social Entrepreneurship fokozatát. A Hult végzett hallgatói ma több, mint 80 országban, 545 különböző vállalatnál találhatók meg.

Ezen vállalatok becsülik azon személyek kreativitását és előrelátását, akik a Hulton szereztek képzettséget. Ilyen pl. Ahmad Ashar: Az ő kezdeményezésére hívták elő a Hult Prize nevű díjat. Ezen verseny során olyan hallgatók részesülnek kitüntetésekben, akik gyakorlatias megoldásokat fejlesztenek ki a globális képzési válsághoz.

A Business Leader MBA

A világon az első ilyen MBA programot vezető globális gazdasági szakemberek fejlesztették ki. A program különös hangsúlyt fektet a személyes képességek fejlesztésére az emberek kezelésével kapcsolatban, ill. központi szerepet kap a tanított anyag gyakorlati használhatósága is. A hallgatókat megtanítják komplex és gyorsan változó körülmények között való munkára. Fejlesztésre kerülnek olyan képességek, mint mások bizalmának megnyerése, mások vezetése vagy a csoportos eredmények elérése.

Ösztöndíjak használata

A Hult olyan nemzetközi hallgatókat keres, akik motiváltak és eredeti ötletekkel rendelkeznek. Akik megállják a helyüket dinamikus tanulmányi környezetben és vezetési potenciállal rendelkeznek, itt jó helyen járnak. Az ösztöndíjra egy 500-750 szavas esszével lehet pályázni, mely kreatív célokat tartalmaz. Lépjen kapcsolatba az IEC tanácsadó csapatával, ha további információkat szeretne kapni.

Swinging London

A Hult két helyszínnel képviseli magát Londonban: a posztgraduális képzési helyszínnel, valamint az alapképzésben résztvevők számára egyedi kínálatával a Hult-hálózatban. A rendkívül modern felszereltségű oktatási területek a világ egyik legsokoldalúbb városában betöltött központi helyzetükkel is kiemelkednek. A mesterképzési programok a Hult House épületében zajlanak, mely a hagyományokban gazdag Bloomsbury városrészben található.
2014-ben nyílt meg az új épület az alapképzésben résztvevők számára, a City közelében lévő egykori viktoriánus sörfőzdében. Ennél több London nem is lehetne!

Hasznos linkek