Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/1/a/csm_HU_1_600x400_03_48613a0331.jpg/fileadmin/_processed_/2/6/csm_HU_2_600x400_03_0cd4c161c8.jpg/fileadmin/_processed_/8/7/csm_HU_3_600x400_03_9c2a6d7b5a.jpg/fileadmin/_processed_/0/8/csm_HU_4_600x400_03_b0b0635cab.jpg

Egyetemek külföldön: Hult International Business School Shanghai

Tanulj tovább Kínában az IEC segítségével a színvonalas Hult International Business School Shanghai részképzésein!

Információk

Website www.hult.edu

Tanulmány Shanghai, Shanghai, Kína

Alapítva 1964

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Hult International Business School Shanghai

Fu Zhou Road , Shanghai, Shanghai, Kína

Hult International Business School Shanghai

Felsőfokú tanulmány

Shanghai és a Hult International Business School tökéletes kombinácó, ha karriered a nemzetközi üzleti élet színterén szeretnéd indítani. A világ legnagyobb Graduate Business School-ja, számos ranglista éllovasa, ahol 140 ország hallgatója tanul. Az Economist gazdasági magazin valamint a Financial Times is kimagaslóan ír a HULT-ról, ugyanis az itt végzett diákok előtt számos munkaerőpiaci ágazat ajtaja nyílik meg.

HULT a világ körül:
„Get plugged in to the world“- így szól az egyetem mottója. HULT a világ hét legfontosabb gazdasági központjában képviselteti magát, melynek köszönhetően a hallgatók széles kapcsolati tőkére tehetnek szert. Aki Shanghaiban kezdi tanulmányait, a tanév során lehetősége nyílik három hónap eltöltésére olyan gazdasági metropoliszban, mint São Paulo vagy London.

Gyakorlatorientált:
A gyakorlati irányultságú képzések többsége egy évig tart. A professzorok gyakorlati és vezetői tapasztalatának köszönhetően, akik a világ minden tájának üzleti területéről érkeznek, nem csupán lexikális, hanem érdemi és a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak át a diákoknak. A tanári kar kompetenciáját és sikerét az is igazolja, hogy a tudásukat és gyakorlatukat a feltörekvő gazdasági és ipari nagyhatalmak üzleti területeiről szerezték. 

A választékos egyetemi programok közül a legnépszerűbbek az MBA, a Master of Finance valamint a Master of Social Entrepreneurship. Az itt végzett hallgatók sikerességét az is igazolja, hogy ma több mint 80 ország 540 vállalatánál töltenek be fontos gazdasági pozíciót.
A HULT oktatási politikájában a kreativitás és jövőkép fontos szerepet játszik. Ahmad Azhar nevéhez fűződik a HULT-díj megalkotásának ötlete, ezt a díjat azon hallgatók nyerhetik el, akik megoldási javaslatokat találnak a globális oktatási krízisre. 

Az MBA, mint szakemberképzés:
Az egyetem egy éves magas színvonalú MBA programja a közgazdasági világ egyik legjobb képzésének számít. A hallgatók megtanulják hogyan alakítsanak ki eredményes gazdasági és emberi kapcsolatokat, továbbá azt is, hogyan lehetséges a szakmai tudást eredményesen a gyakorlatba átültetni. A bizalmon alapuló vezetői képesség kialakítása legalább olyan fontos tanulmányi cél, mint az eredményes csapatvezetés megteremtése.

Ösztöndíj lehetőségek:
A HULT előnyben részesíti az ötletgazdag motivált diákokat, akik talpraesettek és képesek megfelelően kezelni az intenzív oktatási módszereket. Aki az 500-750 szavas esszét kreatívan megszerkeszti és pályázik, jó eséllyel indul, hogy ösztöndíjat nyerjen. Az IEC csapata szívesen segít a pályázással kapcsolatos folyamatokban.

Sanghai - Kína gazdasági központja:
A HULT Kína legnagyobb városában is jelen van. Shanghai, a világ legnagyobb konténer kikötője, Kína legfontosabb tőzsdei szereplője, valamint a fejlődő gyógyszeripari vállalatok és divatcégek központja. A hallgatók tanulmányaik során általában a mandarin nyelv alapjait is elsajátítják.

Hasznos linkek