Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/d/3/csm_UniversityCaliforniaLosAngelesExtension_01_240x320_06053b9ecc.jpg/fileadmin/_processed_/2/f/csm_UniversityCaliforniaLosAngelesExtension_02_600x400_5c8d9310e9.jpg/fileadmin/_processed_/f/6/csm_UniversityCaliforniaLosAngelesExtension_03_600x400_00c6ec16a9.jpg

Egyetemek külföldön: University of California Los Angeles Extension

Egy külföldi félév elvégzése az UCLA-n, vagy a Certificate Programs bizonyítványainak megszerzése remek álláslehetőségeket biztosít az itt végzett hallgatók számára.

Információk

Website www.uclaextension.edu

Tanulmány Los Angeles, California, USA

Alapítva 1919

Hallgatók 43.239, nemzetközi hallgatók: 3.735

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Nobel-díjasok száma 15


A félév időpontjai Quarter 2: 2019. január 07. Quarter 3: 2019. április 01. - 2019. június 23.


Jelentkezési határidő
Quarter 2: 2018. november 16. (ajánlott 2018. október 30. )
Quarter 3: 2019. február 08. (ajánlott 2019. január 18. )


Orientáció kezdete
Quarter 2: 2019. január 02.
Quarter 3: 2019. március 25.

University of California Los Angeles Extension

Le Conte Avenue , Los Angeles, California, USA

University of California Los Angeles Extension

Felsőfokú tanulmány

A University of California, Los Angeles (UCLA) a világ egyik legrangosabb egyeteme, melyet számos rangsor előkelő helye is igazol. 2009-ben a Times Higher Education World University Ranking a világ 200 legjobb egyeteméből a 32. helyre sorolta a UCLA-t a ranglistán. Nem csoda tehát, hogy az egyetem a világ minden tájáról vonzza hallgatóit.


A UCLA Extension továbbképzés szempontjából a legkiemelkedőbb helyen áll. A diákok és a fiatal szakemberek egyaránt profitálnak a UCLA felszeret kampuszaiból és kiváló kapcsolatrendszeréből. A UCLA szemináriumok előadói és alkalmazott professzorai nagy  tekintélyű szakemberek. A széles képzési kínálatából garantáltan mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb választást.


A diákok körében rendkívül népszerű a Certificate Program az UCLA-n. Ez a képzés lehetővé teszi a szakmai és gyakorlati tudás elmélyítését és alkalmazását. Az elhelyezkedés szempontjából nagyon fontos, hogy a hallgatók megfelelő tudásbázissal szakosodjanak a választott területen. Az egyetem több mint 50 képzési programmal rendelkezik adott szakterülettől függően. Az oktatás időtartama fél évtől másfél évig terjedhet. Az alábbi szakok nagyon népszerűek: Marketing, Music Business és a Real Estate tanulmányok. Sokan választják a filmművészeti szakirányt is, ahol tovább lehet szakosodni rendezői, forgatókönyvírói és színművészeti területen. A művészetek, informatika és természettudományok képzései szintén nagyon színvonalasak. Aki ezen a rendkívül neves egyetemen már végzett a tanulmányokkal, de részt venne egy kiegészítő oktatási programban, a UCLA Extension képzésein mindent megtalál. Ez tökéletes ugródeszka karrierépítés szempontjából.

A külföldi tanulmányok lehetőségei: az UCLA Study Abroad Program lehetővé teszi, hogy az egyetemi hallgatók beiratkozzanak az alapképzés keretein belül egy negyedévre a humán- és társadalomtudományok, matematika, természettudományok és az ökológia szakokon. Ha túl rövidnek bizonyul egy negyedév, van lehetőség meghosszabbítani egy másikkal. A hat hetes nyári egyetem képzései Júliusban, Augusztusban és Szeptemberben a UCLA Study Abroad Program nemzetközi hallgatóinak szól. A jelentkezéshez szükséges egy TOEFL (legalább 100 pont,) vagy egy IELTS nyelvvizsgára (7.0 pont). A jó tanulmányi átlag mellett igényes motivációs és ajánlólevél beküldése is szükséges.


Tanulmányi képzések és korlátozások: A nemzetközi diákok nem iratkozhatnak be a School of Law, School of Film, Theater and Television programjaira sem a mesterképzésekre. Ez magában foglalja az orvosi, fogorvosi, és a Graduate School of Management karokat is. A Business és Management alapképzésein a tárgyfelvétei lehetőség csak korlátozottan lehetséges. Előnyt jelenthet viszont, hogy a külföldi hallgatók áthallgathatnak a UCLA Extension programjaira, amiért ugyanúgy megkapják a kreditpontot, és itt olyan szakok is felvehetők, mint a Business, Management, Entertainment Studies stb. Az egyetemi tanulmányi tanácsadó segít a tárgyak kiválasztásában és jelentkezésében.

Az UCLA Extension nyílt napja lehetővé teszi, hogy a nemzetközi diákok az UCLA tanulmányaira probléma mentesen beiratkozzanak, elkerülve a hosszas akkreditációs folyamatokat.


Szakirányok: Architecture & Interior Design; Communication, Media & Fundraising; English as Second Language; Landscape Architecture & Horticulture; Real Estate; Art, Design & Photography; Computer & Technology; Entertainment & Music Industry; Languages; Sciences & Math; Building & Construction; Education & Training; Health Care & Counseling; Leadership & Management; Sustainability; Business & Finance; Engineering & Environment; Humanities & Social Sciences; Legal; Public Policy Programs, Writers’ Programs. 

Az UCLA Campus a központi Westwoodban, Beverly Hills és Bel Air között Los Angeles nyugati részén található. Az egyetem gazdag kulturális és szabadidős tevékenységek kínálatában. A hollywoody filmek, a pompa és csillogás mellett L.A. a legtöbb múzeummal rendelkező város az USA-ban.

Hasznos linkek