Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/9/f/csm_USW_01_600x400_2a62a90e6a.jpg/fileadmin/_processed_/5/8/csm_USW_02_600x400_5b0b92d090.jpg/fileadmin/_processed_/c/e/csm_USW_03_600x400_038d13dabf.jpg

Egyetemek külföldön: University of South Wales

Alap- és mesterképzések Walesben: Jelentkezz a University of South Wales képzéseire az IEC-én keresztül.

88%BAföG

Információk

Website www.southwales.ac.uk

Tanulmány Cardiff, Wales (Cymru), Nagy-Britannia

Alapítva 2013

Hallgatók 30.000, nemzetközi hallgatók: 2.500

Oktatás nyelve Englisch

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

University of South Wales

Fitzalan Place , Cardiff, Wales (Cymru), Nagy-Britannia

University of South Wales

Felsőfokú tanulmány

A régi idők hagyományait összekapcsolni a modern kor fejlődésével ízig-vérig brit specialitás. Ennek szellemében alakult 2013-ban a University of South Wales (URH) is, amely két olyan intézmény összeolvadásából jött létre, amelyek több, mint 100 éves múlttal rendelkeznek. Az egyetem Dél-Walesben három helyszínen kínál innovatív képzési lehetőséget. A magyar diákok teljes alap és mesterképzésre is beiratkozhatnak.

Igazi diákváros
Treforest és Glyntaff: a két fő helyszíne a USW-nek. Pontypridd a walesi fővárostól, Cardif-tól csupán tizenkét kilométerre található. A diákok akár gyalogosan, akár az ingyenes buszjárattal könnyen tudnak közlekedni. Cardiff a sűrűn közlekedő vonattal hamar elérhető. Pontypridd napközben és éjszaka is változatos programlehetőségeket kínál. Aki szabadidejét a friss levegőn vagy sportolással töltené felfedezheti Wales dombos természeti vidékét esetleg ejtőzhet a meseszép tavak partjánál.

Modern berendezések
A USW az elmúlt évtizedben több, mint 160 millió fontot költött a létesítmények korszerűsítésére. A kortárs építészeti művek között megemlíthetjük a Postgraduate Centre épületét, valamint a nemrég felújított Tŷ Crawshay épületét, mely a Jogi Karnak ad otthont. 2015 szeptemberében az új könyvtár épületét avatják fel. Az Aerospace Centre-nek köszönhetően a kampusz a joghallgatók mellett a mérnököknek is kedvez.

Glyntaff-ban teljesen új egészségügyi, sport és tuodmányos létesítmények állnak a hallgatók rendelkezésére. A világhírű Faulkes Telescope Project is itt található. Glyntaff tudósai és kutatói számára a kormány független tanácsot működtet az egészségügyi, oktatási, szociálpolitika valamint a kormányzás kérdéseit illetően.

Cardiff központjában található a 35 millió GPB költségvetésű ultra-modern ARTiuM Building, melyben színház, TV studio, számítógépes animációs és fényképészeti labor található. A szomszédos Cromwell House épületében tanulnak a jövő divat diktátorai, akik szabadon kiélhetik kreativitásukat. Az das Atlantic House együtt a Centre for Financial and Professional Services épületével gyakorlatorientált jogi és közgazdasági oktatásban részesíti a hallgatókat.

A városi kampusz 2011 óta Newport szívében található. Itt 35 millió GPB fektettek az épületek modernizálásába, ezért a hallgatók kötetlen légkört élvezhetnek a tanulóközpont épületében, ahol az interdiszciplináris tanulást gyakorolják. Az Usk folyó partjánál, mely a belvárostól pár lépésre található bájos kávézók, bárok és üzletek csalogatják a diákokat.

Szabadidő vagy önkéntes munka?
A diákélet kiváltképp változatos a USW-n. Olyan népszerű hallgatói szervezetek működnek az egyetemen, melyek csoportja a következő témakörök iránt érdeklődik: anime, manga és cosplay, hegymászás, téli sportok, lovaglás valamint a vallások. A hallgatóknak számos önkéntes projekten való részvételre van lehetősége, amely a szakmai és a személyes fejlődésben is segítséget nyújt. Sok diák dolgozik a tanulmányok mellett, amelyben az egyetem is segítséget nyújt.

Fedezd fel Wales-t!
A brit kontines legkisebb országrésze Wales. A walesi a hat kelta nemzet egyike, melynek nyelvi formáját csak a kisebbség beszéli, még akkor is ha sok területen azonos az angollal. Cardiff, a főváros az ország déli részén található és intenzív kulturális élet jellemzi. A hallgatók nem csupán nyaralási, hanem a hosszú hagyományokra visszanyúló tanulmányi szempontok miatt is szívesen jönnek Wales-be. Cardiff Bay-ben mindig történik valami, legyen szó a színházi estekről, sport programokról vagy az élő zenei koncertekről.

A régió tökéletes kirándulási lehetőségeket kínál. A dimbes-dombos természeti táj bebarangolása mellett számos kastély és vár, valamint gondozott parkok is felderíthetőek. A régió híres fejlődő film-és televíziós iparáról, a diákok érdekes munkalehetőségek várják.