Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/e/7/csm_UoW_600x400_01_759d0ce05a.jpg

Egyetemek külföldön: University of Winchester

A régi királyi városban van sok hangulatos és színvonalas program közül választhatnak a hallgatók: közkedveltek a régészeti, az üzleti képzések, továbbá a pszichológia és a pedagógia is.

Információk

Website www.winchester.ac.uk

Tanulmány Winchester, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1843

Hallgatók 6.000, nemzetközi hallgatók: 400

Oktatás nyelve Englisch

University of Winchester

Sparkford Road , Winchester, Anglia, Nagy-Britannia

University of Winchester

Felsőfokú tanulmány

Részképzés alternatívájaként válaszd a Winchester egyetem kampuszát!
Modern tanulmányi lehetőségek a hagyományokban gazdag Angliában: a University of Winchester képzési kínálata nagyon választékos. A városközpontban két egyetemi kampusz található. A King Alfred kampusz a katedrálistól néhány perc sétára található. A West Downs kampusz is a közelben helyezkedik el, mely otthont ad a Business School mellett a Research and Knowledge Exchange Centre-nek is. Az UoW tanárképző intézménye mai napig nagy hírnévnek örvend. Az alábbi szakirányok a legnépszerűbbek: üzleti képzések, előadó művészet, pszichológia, régészet, történelem, kreatív írás, Modern Liberal Arts, teológia valamint vallási tanulmányok. A diákok nagyon elégedettek az egyetemmel, a 2014-es National Student Survey értékelése alapján a top 20 egyetem között szerepel!

Modern felszereltség
A UoW 6,5 millió GBP-t fektetett a King Alfred történelmi kapuszának St. Alphege épületének felújítására. Az épület modern berendezésekkel várja hallgatóit, továbbá lehetővé teszi a különböző rendezvények megszervezését is. A Martial Rose Library több mint 300.000 forrással, tananyaggal, folyóirattal és DVD gyűjteménnyel rendelkezik. Az egyetemi kávézó valamint az éjjel-nappal nyitva tartó Kenneth Kettle Building nagy segítség az egyéni vagy csoportos tanulmányi projektekben. A kampuszon közel 600 számítógép áll a hallgatók rendelkezésére, köztük a Multi Media Centre modern Apple gépei is igénybe vehetők. Az egyetem egész területe Wi-Fi hálózattal van lefedve.

Színvonalas részképzések
A University of Winchester kutatói középpontjában a történelem, a teológia és a régészet áll. Aki gyakorlati oktatást keres azoknak a számviteli, közgazdasági valamint jogi képzések mellett a sport, pszichológia és pedagógia ajánlott. További népszerű szakok közé tartozik a média tanulmányok, digitáis média, régészet, előadó művészet, tánc, színhházi képzések és a rendezvényszervezés. Az egyetemen végzett sikeres hallgatók listája hosszú: tagja a híres iráni-brit humorista Shappi Khorsandi és a sport újságíró Angus Scott is, aki a televíziós karrierje mellett az egyetem docenseként is tevékenykedik. A színvonalas színpadi tanulmányokon végzett hallgatók példaképe pedig az Oscar-díjas Colin Firth.

Külföldi félév, önkéntesség vagy mellékállás
Minden angol egyetemen nagyon széleskörű a sportolási választék. A Winchester Sports Stadium 2008-ban nyílt és az egyetem számos regionális sportszövetségének ad otthont. Legyen szó harcművészetekről, vagy csapatjátékról, itt mindenki megtalálja a kedvére való sportolási lehetőséget. Aki a szociális javakért szeretne tenni jelentkezhet az egyetem akkreditált önkéntes képzésére. Ebben az esetben a hallgatók non-profit szervezeteknél szerezhetnek szakmai tapasztalatokat. Az egyetemi JobShop vállalkozási hálózatának köszönhetően fizetett munkát közvetít a hallgatók számára. Az újonnan érkezett nemzetközi hallgatókat tanulmányi kézikönyv, reptéri transzfer valamint folyamatos tanácsadás várja.

Winchester: English Capital
Winchester hagyományörző városa Londontól egy órányi vonatútra található. A város a bronzkor óta lakott, ez volt a római Oppidum központja, valamint a középkori Wessex királyság fővárosa. A királyi kastély nagyterme Hódító Vilmos ideje óta fennmaradt. A lenyűgöző 900 éves gótikus székesegyházban található Európa leghosszabb templomhajója. Jane Austen, akinek regényei tükrözik a város hangulatát, Winchesterben van eltemetve. John Keats is itt írta regényeit. A mozgalmas színházi és irodalmi élet ma is érzékelhető.

Hasznos linkek