Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/f/4/csm_Northumbria-Picture1_a109a9aa23.jpg
cQC9_v1KXW8

Egyetemek külföldön: Northumbria University Newcastle

Tanulj külföldön: Irány Newcastle! A Northumbria University Newcastle alap- és mesterképzésire is jelentkezhetsz az IEC-n keresztül.

72%BAföG

Információk

Website www.northumbria.ac.uk

Tanulmány Newcastle upon Tyne, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1992

Hallgatók 30.000, nemzetközi hallgatók: 4.000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

Northumbria University Newcastle

Ellison Pl 2, Newcastle upon Tyne, Anglia, Nagy-Britannia

Northumbria University Newcastle

Felsőfokú tanulmány

Mindegy, hogy egy félévre vagy egy teljes mesterképzésre érkezel, Anglia egyik legkedveltebb hallgatói városa és egyeteme, a Northumbria University téged vár!

Az egyetem nívóját és fejlődőképességét bizonyítja megannyi ranglistás helyezés, továbbá például a Times Higher Education ranglistája által az egyetemnek ítélt "Business School of the Year" cím. Ebből is látszik, hogy a Northumbria nagy hangsúlyt fektet az üzleti tanulmányokra: a Newcastle Business School az egyik legelismertebb képzést nyújtja. A Northumbria Newcastle University 130 éves történelmével az utóbbi években sok pénzt, időt és energiát fektetett a képzés fejlesztésébe valamint a kampusz újjáépítésébe.

Az egyetem mottója - "We are global" - jelzi, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a nemzetközi kapcsolatokra, ez partnercégeik sokszínűségében, tanári gárdájában és diáknépességében is egyértelműen tapasztalható.

A kiemelkedő tanulmányok mellett a sport itt is fontos szerepet játszik a  hallgatók életében, így több kíváló sportoló is kikerült az iskola padjai mögül.