Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/4/a/csm_VUAmsterdam_Image_1f9d2e12cf.jpg

Egyetemek külföldön: Vrije Universiteit Amsterdam

Európa egyik legmenőbb városában tanulnál? Jelentkezz féléves részképzésre a Vrije Universiteit Amsterdam képzéseire!

66%BAföG

Információk

Tanulmány Amsterdam, Amszterdam, Hollandia

Alapítva 1880

Hallgatók 23.000, nemzetközi hallgatók: 3.000

Oktatás nyelve Englisch

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105, Amsterdam, Amszterdam, Hollandia

Vrije Universiteit Amsterdam

Felsőfokú tanulmány

Akár biciklivel is könnyűszerrel bejárhatsz az egyetemre az amszterdami csatornák mentén, a számtalan park egyikében pedig grillezhetsz a szünetekben, este pedig a Leidseplein téren mulathatsz megannyi nemzetközi diáktársaddal! Ilyen egy átlagos nap a VU Amsterdam féléves részképzése alatt!

Hollandia fővárosa rengeteg diák hőn vágyott úticélja, akiket nem feltétlenül csak a vörös lámpás negyed vagy a megannyi kávézó varázsa vonz ide. A város hangulatát történelmi fontosságú épületei, a városias kultúra és a nyugodt és türelmes városlakók alapozzák meg. Az IEC segítségével könnyűszerrel jelentkezhetsz a VU Amsterdam féléves részképzéseire és megélheted te is mindezt!

Széles kurzuskínálat a VU Amsterdamon

A VU Amsterdam szinte minden témában kínál részképzést és azon belül modulokat, pl. Transatlantic Travel Writing, Brain in Trouble vagy Urban Struggle tárgyakat is felvehetsz. Különösen érdekesek a jogi kar szakjai, ahol a legnépszerűbb témák a migrációs politika, a menekültügy és az alapvető emberi jogok. A gazdaságtudományi karon a városfejlesztés és az amszterdami start-up cégek kapják a főszerepet. Ezen kívül Urban Economics, Organizing Sustainable Innovation vagy New Venture Creation témákban is továbbfejleszthetik magukat a jövő cégvezetői.

VU Amsterdam - európai csúcsminőség

25.000 hallgató tanul a VU Amsterdam hatalmas és szupermodern kampuszán az Amsterdam-Zuid városrészben, ahol 8 karon folyik a tanítás. A Shanghai Ranking listáján az egyetem a világ 100 legjobb egyeteme közt szerepel, emellett a Times Higher Education vagy a QS World Ranking-en is a 200 legjobb egyetem közt tudhatja magát. A kutatásorientáltság mellett az oktatás kiemelkedő minősége is hozzájárult az elismerésekhez.