Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/e/csm_BomdUnuversity_03_900x297_e9bc4d5a93.jpg/fileadmin/_processed_/d/e/csm_BondUniversity_01_600x450_00ea759d75.jpg/fileadmin/_processed_/7/1/csm_BondUniversity_02_600x450_49fcb6b64d.jpg/fileadmin/_processed_/d/9/csm_BondUniversity_04_600x606_d6e3b0e444.jpg/fileadmin/_processed_/3/e/csm_BondUniversity_05_240x320_555e7959d1.jpg

Egyetemek külföldön: Bond University

A színvonalas oktatás meghozza gyümölcsét: a Bond University hallgatói a végzést követően az országos fizetési átlagtól nagyobb átlagbért keresnek.

59%BAföG

Információk

Website www.bond.edu.au

Tanulmány Gold Coast, Queensland, Ausztrália

Alapítva 1989

Hallgatók 4.400, nemzetközi hallgatók: 2.100

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Bond University

University Dr 14, Gold Coast, Queensland, Ausztrália

Bond University

Felsőfokú tanulmány

A Bond University:
Ausztrália első magánegyeteme, és egyben a legkisebb is. A hallgatók személyre szabott, magas színvonalú képzésben vesznek részt. Az intenzív tanulói támogatásra, valamint a karrierépítés könnyítésére helyezi a hangsúlyt az egyetem. Egy professzorra átlagosan 11 diák jut, ami az ausztráliai egyetemeken belül a legjobb aránynak számít, és ezt az Australian Group of Eight valamint a Graduate Careers Australia Research Report is alátámasztja.

Az egyetemről:
Olyan magánegyetem, ami felveszi a versenyt országosan, és a világverseny tekintetében is. A Bond University célja, hogy kihozza hallgatóiból a maximumot, mind tanulmányi, mind pedig szakmai területen. Támogatja a diákok ambícióját, kreativitását és kezdeményezéseit, hogy a tanult szakterületen igazi sikereket érhessenek el.

A Bond University képzései:
A következő szakterületek alap- és mesterképzéseire lehet jelentkezni: üzleti, gazdasági, jogi, humán- és társadalomtudományok, egészségügyi tudományok, valamint számítástechnika. Legyen szó közgazdaságtanról vagy újságírásról, a Bond University minden szakirányon a gyakorlati és üzleti szempontokat tartja szem előtt.

Hasznos tudnivaló:
A Bond University trimeszter rendszerének köszönhetően a hatféléves alapképzés diplomáját három év helyett két évre szűkítve lehet megszerezni. A trimeszter januárban, májusban és szeptemberben kezdődik.

Magas technikai felszereltség:
A kiváló és modern technikai és tudományos berendezésekhez minden hallgatónak korlátlan hozzáférést biztosít az intézmény. Az oktatás kis szemináriumi csoportokban történik, ahol a magas szakértelemmel rendelkező docensek név szerint ismerik a diákokat. Az eredmény önmagáért beszél: az Australia Good Universities Guide rendszeresen 5 csillagot ad a Bond University-nek a legmagasabb kezdő fizetés, az egy tanárra eső diákok aránya, valamint az általános hallgatói elégedettség és az oktatási színvonal tekintetében.

Az egyetem kampusza:
A kampusz épülete nagyon közel van a szörfösök paradicsomához, Gold Coast partjához. A változatos hangulat a modern sportlétesítményeknek, kávézóknak, éttermeknek valamint a nagyszerű természeti környezetnek köszönhető. Campus Map

Hasznos linkek