Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/c/2/csm_Westminster-Image_934b46bd0e.jpg

Egyetemek külföldön: University of Westminster

Tanulj London központjában és járj a University of Westminster világhírű öregdiákjainak lábnyomaiban!

82%BAföG

Információk

Website www.westminster.ac.uk

Tanulmány London, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1838

Hallgatók 20.000, nemzetközi hallgatók: 5.000

Oktatás nyelve Englisch

Nobel-díjasok száma 1

Nobel-díjasok

Sir Alexander Fleming - orvostudományi Nobel-díj a penicillin felfedezéséért

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

University of Westminster

Regent St 309 , London, Anglia, Nagy-Britannia

University of Westminster

Felsőfokú tanulmány

A University of Westminster London központjában található, három helyszínen Marylebone városrészben az Oxford Street és a Regent Park között. A különlegesen szerencsés elhelyezkedésű helyszín rendkívül jótékony hatással van a tanulmányokra. Madonna, a John Lennon-Yoko Ono páros, és a többi Beatle is gyakori látogatója volt a környéknek. A Madame Tussauds, a forgalmas Marble Arch és a Royal Academy of Music-hoz hasonló történelmi jelentőségű épületek közt telhetnek az egyetemi mindennapok.

Az itt induló képzések alappillére a történelem

London történelme a szakkínálatot is alakítja. A University of Westminster 1838-ban alapult Royal Polytechnic Institution néven, mely egyben Nagy-Britannia első politechnikuma is volt. 1896-ban itt játszottak először mozifilmet is, méghozzá nem más, mint a világhírű Lumiere fivérek. Az 1960-as években itt indították az első Photography and Media Studies képzést is. Ebből következik, hogy a Media, Design és Art szakok kiemelkedőek az egyetem palettáján kínált szakok közt, azonban a Science, Architecture és Social Science szakok is rendkívül erősek. Az egyetem öregdiákjai közt tudhat olyan neveket, mint Vivienne Westwood divattervező, a Burberry vezérigazgatója, Christopher Bailey, a Pink Floyd egyik alapítótagja, Roger Waters és a The Rolling Stones énekese, Charlie Watts. Amennyiben a University of Westminster alap-, mester- vagy részképzéseire szeretnél jelentkezni, könnyedén megteheted azt az IEC segítségével!

A helyszín: a modern London központja

A University of Westminster rendkívül modern, kampuszán a legfejlettebb előadótermek, laboratóriumok és stódiók találhatóak. Az egyetem egy nagyszabású kampány keretében restaurálta és újra életre keltette a történelmi jelentőségű Regent Street Cinema épületét, mely a mozizás és a brit filmek bölcsője. Jelen minőségében felolvasóestek, workshopok, vetítések és különböző kulturális események színhelye. Az egyetem tulajdona továbbá több galéria és egy a művészek körében népszerű kávézó is. A sportosabb beállítottságú hallgatók számára a University of Westminster több fitnesz stúdiót is fenntart. Az egyetem az egész világból fogad hallgatókat, ez megmutatkozik abban a tényben, hogy a Times Higher Education ranglistán a legnemzetközibb egyetemek közt szerepel - a hallgatók 45%-a nemzetközi.