Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/f/9/csm_DBS-Image_ffde75fe73.jpg

Egyetemek külföldön: Dublin Business School

A Dublin Business School kínálatában nemcsak alapképzések, de mesterképzések és részképzések közül is választhatsz külföldi továbbtanulásod célpontjául! Jelentkezz az IEC-vel külföldi egyetemre!

100%BAföG

Információk

Website http://www.dbs.ie

Tanulmány Dublin 2, , Írország

Alapítva 1975

Hallgatók 9.000, nemzetközi hallgatók: 900

Oktatás nyelve Englisch

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

Dublin Business School

Aungier Street 13/14, Dublin 2, , Írország

Dublin Business School

Felsőfokú tanulmány

Az ír fővárosban, Dublinban található az ország legnagyobb független nemzeti tulajdonban lévő főiskolája. A Dublin Business School üzleti, jogi, IT vagy médiatudományi alap- és mesterképzések széles kínálatával várja hallgatóit.

Dublin részképzések széles kínálatával vár

Az iskola legnagyobb népszerűségnek örvendő szakjai közé tartoznak az üzleti, a marketing és a pszichológia szakok. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek például az üzleti, Digital Media Marketing és a Film és a Journalism szakokon a gyakorlati lehetőségek minőségére.

A DBS kampusza Dublin szívében található, diákjainak rendkívül korszerű létesítményeket és tanulási környezetet kínál. A képzéseket interaktív oktatás és kis létszámú csoportok jellemzik. A különböző karok együttműködnek a legminőségibb és szerteágazóbb oktatást és szakértelmet biztosítva ezzel a hallgatóknak.

A DBS a nemzetközi diákokat is tárt karokkal várja minden képzésformában. Legújabb MSc képzései közt szerepel az Applied Psychology, Marketing with Digital Media, Management Practice és a Cloud Computing.

Szabadság és munka/ szabadság vagy munka?

Az iskola rendkívül aktív diákszervezete nem csak a kiutazások és a partik szervezésében jeleskednek, sportprogramjaik közt számtalan sportág képviselteti magát, pl. rögbi, futball vagy a kosárlabda, de megtalálható a szörf és a sakkozás is!

Dublin jó célpont részmunkák tekintetében. A DBS szomszédságában számos, munkaerőt folyamatosan kereső üzletet, bárt és éttermet találni. A DBS képzéseire jelentkező diákok így könnyen jutnak munkához a nemzetközi cégek sokaságában. A 10 vezető technológiai cég közül 9 olyan van jelen Dublinban, mint a Facebook, LinkedIn, Google, Ebay, PayPal és az Apple.

Az élhető és szerethető Dublin

Írország fővárosa igencsak kellemesnek mondható nagyváros. A történelmi városközpont a Liffey-folyóval együtt gyalog könnyen megközelíthető. A tömegközlekedés jól kiépített, mind villamos, mind pedig buszjáratai megbízhatóak, a város minden pontja könnyen elérhető. Számtalan népszerű pubban van lehetőséged kötetlen beszélgetésbe elegyedni a vendégszerető írekkel, ahol csapolt sörök egész tárházából választhatsz. A városban található szórakozóhelyek sem maradnak el minőségben és programokban. A Grafton Street környékén minden hely megéri a pénzét.

Orientation Week

Aki szeretne, részt vehet a DBS Orientation Week nevű ingyenes nyílt hetén is, ahol belekóstolhatsz az ír diákéletbe. Számos rendezvénnyel és nyelvi képzéssel készül az iskola, a Student Card-odat is itt kapod meg és megismerheted a megannyi nemzetközi diáktársadat is.

Hasznos linkek