Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/0/d/csm_Aberystwyth-Image2_02045852e7.jpg

Egyetemek külföldön: Aberystwyth University

Nemzetközileg elismert és hagyományőrző: az Aberystwyth University alapította Európa egyik legnagyobb nemzetközi kapcsolatok intézetét, a Department of International Politics-t, és a nemzeti rangsorok élére küzdötte fel magát.

88%BAföG

Információk

Website www.aber.ac.uk

Tanulmány Aberystwyth , Wales (Cymru), Nagy-Britannia

Alapítva 1872

Hallgatók 10.000, nemzetközi hallgatók: 1.000

Oktatás nyelve Englisch

Zum Anzeigen der Karte benötigen wir Ihre Zustimmung für die Einbettung von Mapbox

Aberystwyth University

Old College, King Street , Aberystwyth , Wales (Cymru), Nagy-Britannia

Aberystwyth University

Felsőfokú tanulmány

Szakiránykínálat

Az Aberystwyth University-n szakok széles kínálatából válogathatnak a hallgatók: jog, biológia, közgazdaságtan, üzleti tanulmányok, földrajz, matematika, politikatudomány, filmtudomány, és még számos más tudományág képviselteti magát az intézményben, alap- és mesterképzés formájában egyaránt.

Az egyetem kutatási tevékenysége nemzetközileg elismert.

A lehetőségek kampusza:

Wales legnagyobb könyvtára, a National Library of Wales, mely a tanulók által könnyen megközelíthető helyen helyzekedik el, csakúgy, mint az egyetem egyéb létesítményei. A National Library of Wales-t továbbá világszerte elismert kutatókönyvtárként tartják számon.

Politológiahallgatónak jó itt lenni:

Az Aberystwyth University alapította a világ első nemzetközi kapcsolatok intézetét, mely ma az egyik legnagyobb intézet Európában. Német hallgatók által különösen közkedvelt a Department of International Politics és a School of Management and Business szakjainak kínálata.

Az egyetem elhelyezkedése is kifejezetten előnyös:

Tengerparti naplementék idilli látképe tárul a hallgatók elé az Aberystwyth University otthonos kampuszán, Wales nyugati partvidékén, a Cardigan-öbölben - ahol a vízből kiugráló delfinek sem éppen ritka látvány. A diákok mindennapjait Aberystwyth város sokszínű művészeti és zenei programjai teszik igazán élvezetessé. A város büszkesége a Snowdonia Nationalpark, melyben Nagy-Britannia természeti szépségében gyönyörködhetsz hosszabb vagy rövidebb kiruccanások alkalmával. A sportolni vágyók számtalan sport közül választhatnak: uszodák, ingyenes edzőtermek és több, mint 200.000 m2-nyi sportpálya várja a városba látogatókat.

Az iskola olyan öregdiákokkal büszkélkedhet, mint Károly walesi herceg, Frederick Soddy Nobel-díjas kémikus, vagy éppen a magyar Dienes Pál matematikus.

A 2012-es International Student Barometer eredményei szerint az Aberystwyth University rendelkezik a legmagasabb diák-elégedettségi pontszámmal. Az International Student Barometer a legnagyobb éves diák-felmérés, mely 2005-ös létrejötte óta világszerte 600 000 hallgató véleményét kérte már ki. Öt kontinensen 150 országból és több mint 500 intézményről gyűjt adatot.

 

 

Hasznos linkek