Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/9/e/csm_MurdochUniversity_01_600x251_ac82461897.jpg/fileadmin/_processed_/1/7/csm_MurdochUniversity_02_600x400_9aa4c81e0e.jpg/fileadmin/_processed_/4/b/csm_MurdochUniversity_03_600x400_1679db2483.jpg/fileadmin/_processed_/9/2/csm_MurdochUniversity_04_240x320jpg_8fdd06da37.jpg

Egyetemek külföldön: Murdoch University

Magas hallgatói elégedettség: a Good Universities Guide szerint a Murdoch University büszkélkedhet a legelégedettebb diplomás hallgatókkal.

100%BAföG

Információk

Website www.murdoch.edu.au

Tanulmány Perth, Western Australia, Ausztrália

Alapítva 1975

Hallgatók 15.000, nemzetközi hallgatók: 2.000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor Innovative Research Universities

Szakirányok Gazdaságtudományok

Murdoch University

South Street , Perth, Western Australia, Ausztrália

Murdoch University

Felsőfokú tanulmány

A Murdoch University:
Kiváló nemzetközi hírnevet szerzett az oktatás és kutatás területén. Az egyetem számos nemzetközi listán nagyon előkelő helyen szerepel. Az itt végzett Alumni hallgatók is pozitívan nyilatkoznak az egyetemről: az egyetlen olyan ausztrál egyetem, ami az éves Good Universities Guides 14 kiadványából 13-ban a legmagasabb hallgatói elégedetséggel szerepelt.

Az 1975-ben alakult Murdoch University:
Nevét Sir Walter Murdoch-ról, a híres ausztrál tudós és esszé íróról kapta. Az egyetem névadójának tiszteletére az intelligencia, találékonyság és emberségesség jelszavai érvényesülnek az oktatási politikájának célkitűzésében. Az egyetem több kutatása társadalmi szempontból is jelentős,  vizsgálatot indít például a levegő tisztasága, újrahasznosítás és környezetvédelmi technológiák területein. A Murdoch University büszke arra, hogy az ország legjobb egyetemi docensei itt tanítanak.

Különleges oktatási kínálat:
Új nyári egyetemi kurzusokat indított az egyetem: Wanju Boodjah (Welcome to Country) valamint Tropical Marine Biology néven. Ez a program azt a célt szolgálja, hogy a hallgatók a 3-5 hetes képzés alatt kreditpontok szerzése mellett, az Ausztrál nyár kínálta lehetőségeket kiaknázzák Perth-ben és környékén is. A tantervet a hagyományos ausztrál témák mellett kirándulások is gazdagítják.

Murdoch University képzései:
Olyan népszerű szakok is indulnak, mint a: biotechnológia, környezetmérnöki képzés, jog, információs technológia, gazdaságtudományok, pszichológia és a humán tudományok.

További plusz:
Perth kiváló tanulmányi környezetet biztosít a Murdoch University tanulói számára. Az egyetem modern felszereltségű. A Media Arts Centre nagyon kedvelt a hallgatók körében, akik kis előadótermekben és szemináriumi csoportokban végzik a tanulmányaikat. A nemzetközi diákok elégedettségére a tanárok kifejezetten magas figyelmet fordítanak, fontos hogy mindenki probléma mentesen tudjon beilleszkedni a barátságos egyetem világába.

Élet a kampuszon:
A félév kezdetén intenzív orientációs hét vár a diákokra, amelyet a félév során különféle programok követnek. A hallgatók a lakhatást illetően segítséget kérhetnek az egyetemtől. A kampuszon továbbá számítógépes laborok, sport-és rekreációs központ, bankok, könyvtárak valamint különböző vallások egyházi szolgáltatása vehető igénybe.

Perth Nyugat-Ausztrália legnagyobb városa:
A város multikulturális légkör, nagyvárosi és természeti egyensúly valamint gyönyörű tengerparti strandok kombinációja. A gazdaságilag virágzó város a tanulmányok idején is számos munkalehetőséget kínál.

Hasznos linkek