Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/6/3/csm_FHDA_Campus_c0216449c5.jpg/fileadmin/_processed_/8/b/csm_FHDA_Pool_f6ce01603c.jpg/fileadmin/_processed_/9/7/csm_FoothillCampusCenter_01_600x400_0066bfea23.jpg

Egyetemek külföldön: Foothill and De Anza Community College District

Teljes alap-és részképzési programok a Foothill and De Anza Community College intézményben. Kedvező tandíj, egyszerű transzferálási lehetőség.

Információk

Website www.fhda.edu

Tanulmány Los Altos Hills, California, USA

Alapítva 1957

Hallgatók 43.000, nemzetközi hallgatók: 2.000

Oktatás nyelve Englisch

Foothill and De Anza Community College District

S El Monte Rd , Los Altos Hills, California, USA

Foothill and De Anza Community College District

Felsőfokú tanulmány

A Foothill - De  Anza Community College az egyik legrangosabb és legjobb Community College az Egyesült Államokban. Két év képzés elvégzése után (Associate Degree) az alapképzés harmadik tanévében az oktatás másik amerikai egyetemen folytatódhat.

A felvételi követelmény a Foothill - De Anza Community Collegera
 egyszerű. Nincs külön kötelező SAT vagy ACT teszt, az érettségi vizsga eredményei elegendőek. A főiskola kiváló minőségű megfizethető alapképzéseket biztosít. Az egyetemek képzési előírásaival azonos diplomát kínál sokkal olcsóbb tandíj mellett. A leendő hallgatók jelentkezhetnek közvetlenül érettségi után vagy már megkezdett alapképzés részképzésére.

A Foothill College
a Los Altos Hills-en található, a Stanford University közelében 40 percre San Fransisco-tól. A kampusz gyönyörű építészeti adottsága és parkjai segítik a tanulás közti lazítást. Az egyetemnek 18.000 hallgatója van. Az oktatási program nagyon választékos számos szabadidős, sport és kulturális rendezvénnyel színesítve.

A De Anza College-ra
a hallgatók a világ minden tájáról jelentkeznek. A főiskola a Foothill College-tól tíz percre Cupertino szívében a Sillicon Valley-ban található. Otthont ad többek között az  Apple, a Symantic, a Sun, és a Hewlett-Packard High Tech vállalatainak. Legkedveltebb szakirányok közé az  Accounting, Animation, Automotive Technology, Business, Child Development, Environmental Studies, Film/Television, Graphic Design, Intercultural Studies, Manufacturing & Design Technology, Nursing, Paralegal Studies valamint a Technical Communications tartoznak.