Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Akkreditációk

IEC – a külföldi tanulmányok szakértője

Mert fontosnak tartjuk, hogy színvonalas legyen a tanácsadó szolgáltatásunk, hiszen a tanulás a legjobb és legfontosabb befektetés. Ne bízd a véletlenre, fordulj hozzánk bizalommal!

IEC ist California Expert
IEC ist California Expert

CALIFORNIA EXPERT

A „California Expert“ címet büszkén viseli az IEC csapata. A “California Expert” akkreditációt azok a szervezetek viselik, akik a California Tourism vizsgáját sikeresen elvégezték. A California Tourism célja többek között az, hogy ösztönözze és népszerűsítse a kaliforniai felsőoktatást világszerte.

www.californiaexpert.travel

AIRC

AIRC- AMERICAN INTERNATIONAL RECRUITMENT COUNCIL

Az AIRC több amerikai egyetem társulása. Feladatai közé tartozik a nemzetközi hallgatók oktatási tanácsadásának minőségbiztosítása. Az IEC csapata az egyetlen ilyen akreditációval rendelkező ügynökség Magyarországon és Németországban.

www.airc-education.org

British Council Zertifizierung

British Council Certificate

Az International Educational Centre az egyetlen a British Council által akkreditált külföldi felsőoktatással foglalkozó felvételi iroda Magyarországon, melynek köszönhetően az IEC jogosult lefolytatni a hallgatók brit partneregyetemekre való jelentkezésének ügyintézését a UCAS rendszeren keresztül.

New Zealand Educated Zertifizierung

NEW ZEALAND SPECIALIST AGENT

A „New Zealand Specialist Agent“ címet kizárólag olyan munkatársak érdemlik ki, akik sikeres vizsgát tettek Új-Zéland képzési rendszerének működési rendszeréből. Ezt az igazolást a New Zealand Educated állítja ki.

www.newzealandeducated.com