Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Nagy-Britannia

Továbbtanulás Nagy-Britanniában

Azok, akik szeretik a Monty Python-t, az angol focit, az angol nyelvet és nagy mennyiségekben fogyasztják a fekete teát, nagy valószínűséggel Nagy-Britannia mellett döntenek külföldi továbbtanulásuk célpontjául, és ezt a döntést mi is nagyban támogatjuk!

Az ország kulturális sokszínűsége számtalan lehetőséget kínál a nemzetközi hallgatóknak, hogy közelebbről is megismerjék a britek kultúráját, legyen az angol, walesi, skót vagy ír nyelvterületen.

A szigetorszég egyetemei, legyenek azok Londonban, Birminghamben, Newcastle-ben, Sunderlandben vagy Strathclyde-ban, nemzetközi hírnévnek örvendenek.

A student loan segítségével az EU-s diákok számára rendkívül kedvezményes pénzügyi támogatás is rendelkezésre áll, mellyel könnyebben finanszírozhatóvá válnak a külföldi tanulmányok.

Az oktatás minősége az Egyesült Királyságban nemzetközi szinten elsőrangú, mind Londonban, mind Birminghamben vagy más, kisebb városokban, mint Newcastle upon Tyne és Sunderland.

A tanulmányok mellett persze fontos a szabadidős tevékenységek minősége is, de ebben sem marad el az ország: London elsőszámú úticél a zenei, kulturális és bevásárlási szempontból is.

A nyugalmasabb életmódra vágyó diákoknak Newcastle ideális választás. Emmellett fontos szempont még a jelnetkező szemlyes érdeklődési körei és készségei, mert a legmegfelelőbb város kiválasztásánál érdemes számításba venni azokat.

A külföldi továbtanulásnak elsősorban két nagy előnye van: a tapasztalatszerzés és a nyelvtudás komoly mértékű fejlesztése. Mindkettő rendkívül keresett a munka piacán! Emellett az ngol képzések rendkívül gyakorlatorientáltak, így az ott végzett hallgatók sokkal nagyobb eséllyel és sokkal hamarabb tudnak elehelyezkedni szakmájukban.

Minden jelentkezéssel és partneregyetemeinkkel kapcsolatosan felmerülő kérdésedet igyekszönk legjobb tudásunk szerint megválaszolni személyesen. Jelentkezz szeméyles konzultációs időpontra IEC Tanácsadóinkkal, hogy minél hamarabb teljes körő tájékoztatást kapj külföldi továbbtanulásodól és hogy megkezdhessük ingyenes jelentkezésedet! 

INGYENES JELENTKEZÉS NAGY-BRITANNIAI EGYETEMEKRE

Az IEC angol partneregyetemei

London, Anglia, Nagy-Britannia University of Westminster - London Nobel-díjasok (1)

Cardiff, Wales (Cymru), Nagy-Britannia University of South Wales - Cardiff

Stirling, Skócia, Nagy-Britannia University of Stirling - Stirling AMBA (Business Accreditation) AMBA (Business Accreditation)

Southampton, Anglia, Nagy-Britannia Solent University - Southampton

Sunderland, Anglia, Nagy-Britannia University of Sunderland - Sunderland

Birmingham, Anglia, Nagy-Britannia University of Birmingham - Birmingham Russell Group Russell Group , Nagy-Britannia AACSB (Business Accreditation) AACSB (Business Accreditation) , USA AMBA (Business Accreditation) AMBA (Business Accreditation) EQUIS (Business Accreditation) EQUIS (Business Accreditation) Nobel-díjasok (8)

London, Anglia, Nagy-Britannia London South Bank University - London

Glasgow, Skócia, Nagy-Britannia University of Strathclyde - Glasgow AACSB (Business Accreditation) AACSB (Business Accreditation) , USA EQUIS (Business Accreditation) EQUIS (Business Accreditation) AMBA (Business Accreditation) AMBA (Business Accreditation) Nobel-díjasok (2)

Aberystwyth , Wales (Cymru), Nagy-Britannia Aberystwyth University - Aberystwyth

London, Anglia, Nagy-Britannia Hult International Business School London - London AACSB (Business Accreditation) AACSB (Business Accreditation) , USA AMBA (Business Accreditation) AMBA (Business Accreditation) EQUIS (Business Accreditation) EQUIS (Business Accreditation)