Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Támogatási változások és ösztöndíjlehetőség a Univeristy of South Wales-en

A walesi egyetemek több szempontból is kedvezményes finanszírozási lehetőségeket kínál EU-s diákjai számára, azonban 2018 őszétől egy-két változásra számíthatnak az Európai Unióból walesi egyetemre érkező jelentkezők.

Partnerünk, a University of South Wales
Partnerünk, a University of South Wales

Alapképzések

A 2017 őszén kezdő alapképzéses hallgatók még úgy kezdhették meg tanulmányaikat, hogy rendelkezésükre állt az úgynevezett Tuition Fee Grant, melynek köszönhetően a 9.000 GBP-s éves tandíjból 5.190 GBP levonásra került, tehát a Grant-ot igénylő diákok által fizetendő éves összeg 3.810 GBP volt.

Azonban a Tuition Fee Grant ezévtől megszűnt, így a walesi alapképzésüket 2018 őszén kezdő EU-s jelentkezők rendelkezésére álló finanszírozási lehetőségek is átalakultak. A Tutition Fee Loan továbbra is igényelhető, mely a tandíj 100%-ára felvehető, illetve az egyes egyetemek EU-s diákok számára hirdetett ösztöndíjai is sokat könnyíthetnek az anyagi terheken.

Partneregyetemünk, a University of South Wales például az Academic Achievement Scholarship-et kínálja kiemelkedő tanulmányi átlaggal rendelkező jelentkezőinek. A szerencsés nyertesek első éves tandíjából 2.000 GBP-t elenged az egyetem. A jelentkezés előfeltétele, hogy a diák legkésőbb 2018. május 25-ig adja le jelentkezését az egyetem egyik teljes alapképzésére, továbbá a kapott helymegajánlást fogadja el legkésőbb 2018. július 13-ig. Az ösztöndíj jelentkezési határideje 2018. június 29.

Mesterképzések

A 2018 őszi kezdésű mesterképzésekre jelentkező EU-s diákok számára továbbra is elérhető a Postgraduate Loan, mely egy max. 10.690 GBP összegig felvehető szabad felhasználású hitel. A megigényelt összeg a hallgató a tanév folyamán, 3 részletben érkezik a hallgató bankszámlájára.

Ezen felül a University of South Wales a USW Bursary keretében 3.000 GBP-t elenged a mesterképzéses hallgatók tandíjából. A Bursary-re nem szükséges jelentkezni, automatikusan elbírálják a jelentkezőket.

Jelentkezz wales-i partneregyetemeinkre!

Ha szeretnéd kihasználni a fent említett finanszírozási lehetőségeket, vagy szakválasztási tanácsadásra lenne szükséged, gyere el szerdánkénti tájékoztatóelőadásaink egyikére irodánkba, vagy ha már konkrét elképzeléseid vannak külföldi továbbtanulásoddal kapcsolatban, lépj kapcsolatba IEC Tanácsadóddal, hogy időpontot egyeztethess egy ingyenes személyes konzultációs időpontra irodánkba, ahol tájékoztatunk a jelentkezés menetéről és a szükséges dokumentumokról!

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓS IDŐPONTRA

IEC TÁJÉKOZTATÓELŐADÁSOK