Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Kóstolj bele Londonba! International Summer School a University of Westminster-en

Londonban tanulnál, de előtte szeretnél megismerkedni a pezsgő várossal? Elmúltál 18 éves és leérettségiztél? Akkor a University of Westminster nyári egyeteme pont neked való! A jelentkezési határidő: 2018. május 1.

Ismerd meg Londont, jelentkezz a University of Westminster nyári egyetemére!
Ismerd meg Londont, jelentkezz a University of Westminster nyári egyetemére!

London International Summer School @ University of Westminster

Angol partneregyetemünk a University of Westminster nyári egyetemet indít olyan nemzetközi diákok számára, akik a nyár folyamán meg szeretnék ismerni Londont, s emellett gyakorolnák angol nyelvtudásukat és egy választott szakterületetet is! 1 vagy akár 2 hónapos képzésre is jelentkezhetsz, az első időszak 2018. június 16-tól július 7-ig, a második időszak pedig július 7-től július 28-ig tart. Az alábbi modulok közül választhatsz:

 • English Language
 • Liberal Arts and Law
 • Media, Arts and Design
 • Tourism
 • International Business
 • Psychology

A modulok részletes leírását kérd IEC Tanácsadódtól!

Bemeneteli követelmények

Az egyetem az alábbi követelményeket támasztja a jelentkezni vágyó diákokkal szemben:

 • töltsd be 18. életévedet a nyári egyetem megkezdéséig
 • fejezd be középiskolai/gimnáziumi tanulányaidat a nyári egyetem megkezdéséig

Jelentkezési dokumentumok

 • Érettségi bizonyítvány, min. 3,5-ös átlaggal (amennyiben gimnáziumi tanulmányaidat már befejezted, de az érettségid még nem került kiállításra, akkor az év végi bizonyítványodra lesz szükség). Az IEC mindkét dokumentumot díjmentesen lefordítja jelentkezőinek.
 • Egyetemi alapképzésen aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező jelentkezők: jelenlegi egyetemed által kiállított angol nyelvű indexkivonat az elvégzett félévekről, minimum 3,5-ös átlaggal.
 • nemzetközi angol nyelvvizsgabizonyítvány (IELTS Academic min. 6.0 pont, Cambridge CAE min. Grade "C", TOEFL min. 80 pont)
 • A felmerülő díjak befizetését igazoló kivonat/visszaigazolás (a díjak az egyetem honlapján keresztül fizetendők)

Szállás

A nyári egyetem hallgatói a University of Westminster kollégiumaiban, az Alexander Flemming Hall-ban vagy pedig a Marylebone Hall-ban szállhatnak meg a kurzus folyamán. A szállások jelentkezési sorrend alapján kerülnek kiosztásra, tehát minél előbb jelentkezel, annál biztosabb, hogy az általad választott szobát foglalhatod le. A mindkét kurzusra jelentkező diákok elsőbbséget élveznek a szállásfoglalás tekintetében. A szállások és a kurzusok díját az alábbi táblázatban találod.

Tandíj Szállás Szállásdíj Tanórákon kívüli programok
1. kurzus £1,515 Alexander Fleming Hall/Marylebone Hall £819/£1,071 £333
2. kurzus £1,515 Alexander Fleming Hall/Marylebone Hall £819/£1,071 £333
1. + 2. kurzus £2,530 Alexander Fleming Hall/Marylebone Hall £1,638/£2,142 £666

Tanórán kívüli szervezett programok

A nyári egyetem persze nem csak a tanulásról szól, hanem a minőségi szórakozásról is, ezt a University of Westminster is így gondolja. Ezáltal olyan izgalmas programokat szerveznek a diákoknak, mint egy hajóbuli a Temzén, orientációval egybekötött welcome lunch, James Bond, Sherlock Holmes és Harry Potter témájú élménytúrák London belvárosában, színházlátogatás, a London mellett található Warner Bros stúdió meglátogatása vagy éppen egy brightoni kiruccanás!

Kedvet kaptál a nyári egyetemhez?

Ha további részleteket szeretnél megtudni a nyári egyetemről, lépj kapcsolatba IEC Tanécsadóddal, hogy tájékoztathassunk a jelentkezés lépéseiről! Keress minket az info[at]ieconline.hu email címen vagy telefonon a +36 1 5012049-es telefonszámon (ügyfélfogadás hétköznap 10:00-18:00 között)!