Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Angol diploma Hollandiából? Bemutatkozik a Northumbria University amszterdami kampusza!

Tanulj Hollandiában és szerezz angliai egyetem által akkreditált, nemzetközileg elfogadott mesterdiplomát! A Northumbria University Newcastle immáron Amszterdamban is kínálja két üzleti mesterképzését, MSc Project Management és MSc Business with International Management szakokat. Sőt, mi több, az első 50 jelentkező 75%-os tandíjkedvezményre jogosult a fenti szakokon!

Tanulj a Northumbria University amszterdami kampuszán, jelentkezz mesterképzéseik egyikére!
Tanulj a Northumbria University amszterdami kampuszán, jelentkezz hirdetett mesterképzéseik egyikére!

UK akkreditált mesterképzés Amszterdamban

A Northumbria University terjeszkedik, idén ősztől két mesterképzését már Amszterdamban is kínálja, de szakkínálatának bővítését is tervezi. Az IEC angol partneregyetem amszterdami kampuszán jelenleg az alábbi mesterképzésekre tudsz jelentkezni:

  • MSc Project Management
  • MSc Business with International Management

A fenti mesterképzések angol nyelvűek, és teljes mértékben megegyeznek a newcastle-i kampuszon oktatott ugyanezen a néven futó képzésekkel, illetve a szak teljesítését követően ugyanúgy a Northumbria University mesterdiplomáját szerezheted meg, mely nemzetközileg elismert. A képzéseknek az Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) kampusza biztosít helyet, így a Northumbria diákjai számára az AUAS létesítményei is elérhetőek és használhatóak!

Mennyibe kerülnek a képzések?

Habár a képzés angol nyelven folyik és angol egyetem kínálja, az Angliában igénybe vehető postgraduate loan (tandíjhitel a mesterképzésre jelentkezők számára) sajnos nem igényelhető az Amszterdamban kínált programokra. Az egyetem azonban az első 50 jelentkezőnek 75%-os tandíjkedvezményt ad, mely a teljes tandíjat (9000 EUR) 2060 EUR-ra csökkenti a leggyorsabb jelentkezők számára!

Hol tudok megszállni?

Az egyetem a Student Hotel Amsterdam City és a Student Hotel Amsterdam West-tel működik együtt diákjai szállásolása érdekében, így az általuk kínált diákszállásokon tudnak a hallgatók szobát foglalni. Mindkét létesítmény a legkorszerűbb felszereltséggel rendelkezik, többek közt jó megközelíthetőséggel (City - 14 percre, West - tömegközlekedéssel 30 perce található a kampusztól), edzőteremmel, ingyen wifivel és díjnyertes design-nal várja lakóit. A szállások díja 800 EUR/hó (SHA West) és 900 EUR/hó (SHA City) körül mozog. Természetesen egyénileg is szervezhető szállás albérlet formájában, azonban Amszterdam belvárosában meglehetősen magas lakbérekre kell számítani.

Hogy tudok jelentkezni?

Ha szeretnél az egyetem amszterdami kampuszán, méghozzá kedvezményes áron tanulni, minél hamarabb lépj kapcsolatba IEC Tanácsadóddal, hogy személyes konzultációt egyeztethess jelentkezésed részleteinek megbeszélésére. A helyek valószínűleg gyorsan betelnek, ezért ha az első 50 jelentkező közt szeretnél lenni, érdemes minél előbb leadni jelentkezésed! Konzultációs időpontot a +36 1 501 2049-es telefonszámon, az info[at]ieconline.hu email címen vagy az alábbi gombra klikkelve tudsz egyeztetni (ügyfélfogadási idő hétköznap 10 és 18 óra között).

JELENTKEZEM!