Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Mindent az angliai továbbtanulásról - STUDY IN THE UK DAY 5.0

Ismét Budapestre hozzuk nektek egy nap erejéig az angliai felsőoktatás egy darabját május 27-én! Ingyenes előadássorozatunknak idén is a Danubius Hotel Gellért biztosítja a helyszínt, ahol bemutatkozik több angliai partneregyetemünk!

Study in the UK Day 2018. május 27., Budapest
Study in the UK Day 2018. május 27., Budapest

Találkozz angol partneregyetemeinkkel!

Ha Angliában szeretnél egyetemre járni, akkor ezt az eseményt nem szabad kihagynod! Az előadás keretében megtudhatsz első kézből minden fontos információt a brit felsőoktatásról, a felvételi eljárásról, nyelvvizsgákról, és a finanszírozási lehetőségekről a BREXIT előtt és után. Lehetőséged lesz megismerni több külföldi egyetemet is, akik kiállítóként és előadóként részt vesznek az eseményen, illetve személyesen felteheted kérdéseidet az előadást követően az egyes egyetemek képviselőinek. Vendégelőadóink ezúttal a Coventry University képviseletében Vladimir Yordanov, a University of South Wales képviseletében Richard Stacey, és partnerünk a British Council képviseletében György Mariann!

Tájékozódj lehetőségeidről a BREXIT-et követően!

Amennyiben részesülni szeretnél EU-s diákok által igénybe vehető támogatásban (tandíjhitel, az egyes egyetemek EU-s diákoknak szánt ösztöndíjai), akkor még idén szeptemberben használd ki az alkalmat, jelentkezz angol egyetemre az IEC-n keresztül! Irodánk többéves tapasztalatának köszönhetően még időben leadhatja jelentkezési dokumentumaidat, így garantálva sikeres jelentkezésedet a kinézett partneregyetemre. Az angol, skóciai és walesi mesterképzésekre folyamatos a jelentkezés, ami azt jelenti, hogy akár nyár végéig is leadható jelentkezésed. A tandíjhitel és ösztöndíj lehetőségek a mesterképzéses szakokra is vonatkoznak, így idei jelentkezésed biztosítaná a legkedvezményesebb lehetőségeket. A rendezvényen vendégül látott és előadást tartó partneregyetemeinktől első kézből értesülhetsz az egyetemek által kínált lehetőségekről és képzésekről. A vendégelőadók végleges listáját hamarosan közöljük!

Jelentkezz és gyere el ingyenes rendezvényünkre!

Időpont: 2018. május 27. 13.30-18.00 óra, helyszín: Gellért Szálló (Tea Szalon), Budapest. A rendezvényt az IEC brit partneregyetemei támogatják. A rendezvény ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztráció szükséges! Hívd meg ismerőseid is! Kérdéseiddel bátran keress fel minket irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Időpont foglalás telefonon +36 1 501 2049 vagy E-mailben, illetve az alábbi linken lehetséges:

[REGISZTRÁCIÓ]