Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Szeptemberben újra itt a Study in the UK Day!

Ismét Budapestre hozzuk nektek egy nap erejéig az angliai felsőoktatás egy darabját szeptember 29-én! Ingyenes előadássorozatunknak idén is a Danubius Hotel Gellért biztosítja a helyszínt, ahol bemutatkozik több angliai partneregyetemünk is!

Study in the UK Day, 2018. szeptember 29. (szombat) Budapest, Gellért Hotel
Study in the UK Day, 2018. szeptember 29. (szombat) Budapest, Gellért Hotel

Találkozz angol partneregyetemeinkkel!

Ha Angliában szeretnél egyetemre járni, akkor ezt az eseményt nem szabad kihagynod! Az előadás keretében megtudhatsz első kézből minden fontos információt a brit felsőoktatásról, a felvételi eljárásról, nyelvvizsgákról, és a finanszírozási lehetőségekről a BREXIT előtt és után. Lehetőséged lesz megismerni több külföldi egyetemet is, akik kiállítóként és előadóként részt vesznek az eseményen, illetve személyesen is felteheted kérdéseidet az előadást követően. Vendégelőadóink ezúttal a University of Westminster-t, a London South Bank University-t és a walesi Aberystwyth University-t képviselik, továbbá a British Council is bemutatja az angol egyetemek által elfogadott nyelvvizsgát, az IELTS-et!

Tájékozódj lehetőségeidről a BREXIT-et követően!

Amennyiben részesülni szeretnél EU-s diákok által igénybe vehető támogatásban (tandíjhitel, az egyes egyetemek EU-s diákoknak szánt ösztöndíjai), akkor még jövő szeptemberben használd ki az alkalmat, jelentkezz angol egyetemre az IEC-n keresztül! Irodánk többéves tapasztalatának köszönhetően a megfelelő módon, minőségben és időben leadja jelentkezési dokumentumaidat, így garantálva sikeres jelentkezésedet a kinézett partneregyetemre. Az angol, skóciai és walesi mesterképzésekre folyamatos a jelentkezés, ami azt jelenti, hogy akár 2019 júniusáig is befogadják jelentkezésed a 2019 őszén induló képzésekre. A tandíjhitel és ösztöndíj lehetőségek a mesterképzéses szakokra is vonatkoznak, így jövő évi jelentkezésed biztosítaná a legkedvezményesebb lehetőségeket. A rendezvényen vendégül látott és előadást tartó partneregyetemeinktől első kézből értesülhetsz az egyetemek által kínált lehetőségekről és képzésekről. A vendégelőadók végleges listáját hamarosan közöljük!

Jelentkezz és gyere el ingyenes rendezvényünkre!

Időpont: 2018. szeptember 29. szombat, 14.00-18.00 óra (a regisztrációk ellenőrzése 13:30-tól folyik), helyszín: Gellért Hotel (Tea Szalon), Budapest. A rendezvényt az IEC brit partneregyetemei támogatják. A rendezvény ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztráció szükséges! Hívd meg ismerőseid is! Kérdéseiddel bátran keress fel minket irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Időpont foglalás telefonon +36 1 501 2049 vagy E-mailben, illetve az alábbi linken lehetséges:

REGISZTRÁCIÓ