Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Kollégiumi ösztöndíj a Western Sydney University féléves részképzésén

Jelenleg alapképzésen tanulsz, de kipróbálnád, milyen egy ausztrál egyetem hallgatójának lenni? Itt a lehetőség! Partneregyetemünk a Western Sydney University egy szerencsés jelentkező számára fedezi kollégiumi költségeit a féléves részképzés idejére!

University of Western Sydney
University of Western Sydney

Féléves részképzés Ausztráliában

Minden olyan aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák, aki már minimum 120 kreditet teljesített alapképzésén, jelentkezhet féléves részképzésre az IEC bármely partneregyetemére (lásd. partnereink listáját ITT). A részképzés azaz a "Study Abroad" program a legegyszerűbb formája a külföldi egyetemi tanulmányoknak. A szervezés egyszerű, a költségek pedig megfizethetőbbek a teljes képzésekhez képest. A választott külföldi egyetemen megszerzett kreditek elismertetése Magyarországon is lehetséges, ettől függetlenül minél előbb javasolt a küldő illetve fogadó egyetemekkel való kapcsolatfelvétel a témát illetően.

Az ösztöndíj - WSU Accommodation Scholarship

Az egyetem által kínált ösztöndíj 1 féléves részképzésen részt vevő magyar állampolgárságú diák számára az egyetem által működtetett és kiválasztott kollégiumi szállás díját fedezi (a tájékoztatás nem teljes körű, kérünk lépj kapcsolatba IEC Tanácsadóddal teljes körű tájékoztatásért). Az ösztöndíjra azok jogosultak, akik 2019 első (márciusban) vagy második félévében (júliusban) kezdenék meg részképzésüket az ausztrál egyetemen. Az ösztöndíj nem terjed ki a részképzés tandíjára és a kiutazással kapcsolatos egyéb költségekre (pl. biztosítás, vízumügyintézés, jelentkezési díj, stb.).

Western Sydney University

A WSU fiatal egyetem, jelenleg a világ legjobb 50 évnél fiatalabb egyetemének 2%-ba tartozik. Képzései gyakorlatközpontúságukról és a minőségi oktatásról és tanári gárdáról híresek. Az egyetem 45.000 hallgatója számára 9 kampuszt tart fenn a városban és folyamatosan terjeszkedik. A WSU legújabb kampusza 2017-ben készült el. Sydney Ausztrália kulturális és gazdasági központjaként rendkívül vonzó célpont, a város légköre pezsgő és nemzetközi.

Meghoztuk a kedved?

AZ IEC ingyenesen lebonyolítja jelentkezésed a Western Sydney University képzéseire. Amennyiben a fenti követelményeknek megfelelsz és 2019-ben tervezed megkezdeni ausztrál részképzésed, keress fel minket egy előre egyeztetett ingyenes személyes konzultáció keretében, melyre időpontot foglalni az info[at]ieconline.hu email címen vagy telefonon a +36 1 5012049-es számon tudsz. (Ügyfélfogadás irodánkban hétköznap 10:00 és 17:00 között)