Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Személyes konzultációs napok az őszi szünetben az IEC-nél

A sok tanulnivaló és egyéb teendők miatt nem jut időd utánanézni, pontosan miből is áll egy külföldi egyetemre való jelentkezés? Legyen szó angliai, amerikai vagy ausztráliai alap- és mesterképzésekről, mi segítünk neked! Esetleg van már elképzelésed, de nem tudod, hogyan vágj bele a felvételi folyamat elindításába? Gyere el budapesti irodánkba az őszi szünetben egy személyes konzultációra, hogy átbeszéljük elképzeléseidet és lehetőségeidet!

Tudjuk, hogy a mozgalmas iskolai hétköznapokban és gyakorlati időszakban nehezebb időt szakítani egy személyes konzultációra. Éppen ezért az őszi szünetben, azaz október 29-31. között délelőtt 10 óra és délután 17 óra között alkalmat biztosítunk neked arra, hogy egy előre leegyeztetett ingyenes személyes konzultáció keretében átbeszélhessük terveidet külföldi továbbtanulásoddal kapcsolatban Amerikában, Angliában, Ausztráliában és még sok másik országban.

Külföldi tanulmányaidat EU-s hallgatóként több országban ösztöndíjjal is támogathatod! Az aktuális ösztöndíjakról bővebben honlapunk Ösztöndíjak menüpontjában olvashatsz.

Ahhoz, hogy legyen egy kezdeti elképzelésed lehetőségeidről, amiből a konzultáción kiindulhatunk, keresd fel honlapunkon a Felvételi menüpontot, ahol részletesen leírjuk, mire kell odafigyelned és mire lesz szükséged egy külföldi egyetemre való sikeres jelentkezéshez! Ezután érdemes a honlapunkon található keresővel rászűrni partneregyetemeink közt azokra az országokra, szakirányokra vagy képzési formákra, melyek érdekelnek. Ezek után nincs más hátra, mint jelentkezni személyes konzultációs időpontodra!

Jelentkezz az IEC-n keresztül!

Amennyiben élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, regisztrálj honlapunkon, hogy garantált helyed legyen az általad legmegfelelőbb időpontban:

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

Szeretettel várunk budapesti irodánkban az 1114 Budapest, Bartók Béla út 61. I/1. szám alatt. Az IEC az egyetlen British Council által akkreditált tanácsadó és felvételi iroda Magyarországon. A legjobb hosszútávú befektetés a tudás, ezért ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed!