Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Study in Australia Day az IEC irodájában!

Érdekelnek az ausztrál továbbtanulási lehetőségek? Az IEC budapesti irodájába hozza neked ausztrál partneregyetemeit, hogy egy előadás keretében bemutassák képzéseiket, a jelentkezés menetét és hogy milyen is egy ausztrál egyetem hallgatójának lenni! Használd ki a lehetőséget és gyere el 2018. november 24-én (szombaton) 14:00 és 18:00 között tartandó rendezvényünkre az International Education Center irodájának előadótermébe, hogy meghallgasd mit kínálnak az egyetemek!

Study in Australia Day az IEC irodájában
Study in Australia Day az IEC irodájában!

Tanulj Ausztráliában!

Az előadást követően lehetőséget biztosítunk kérdéseid feltételére. Az előadás során az IEC is bemutatkozik tájékoztatást nyújtunk a jelentkezés folyamatáról és ismertetjük tanácsadási szolgáltatásunkat is. A rendezvényen idén két ausztrál partneregyetemünk, a Western Sydney University és a Murdoch University vesz részt!

Jelentkezz és gyere el ingyenes rendezvényünkre!

Időpont: 2018. november 24. szombat, 14.00-18.00 óra (a regisztrációk ellenőrzése 13:30-tól folyik), helyszín: International Education Centre országos iroda előadóterme, 1114 Budapest, Bartók Béla út 61. I/1. (13-as kapucsengő). A rendezvényt az IEC brit partneregyetemei támogatják. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, a rendelkezésre álló ülőhelyekre való tekintettel érdemes minél hamarabb leadnod jelentkezésed. A regisztráció az alábbi linken lehetséges:

REGISZTRÁCIÓ