Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Tanulj Nyugat-Ausztráliában! Új partneregyetemünk az Edith Cowan University!

STUDY IN AUSTRALIA! Új partneregyetemmel bővült ausztrál partneregyetemeink listája, az Edith Cowan University, mely Nyugat-Ausztráliában, Perth-ben, 2 kampuszon várja diákjait!

Edith Cowan University
Edith Cowan University

Ötcsillagos oktatás és ösztöndíjlehetőségek

Az ECU immár második éve tartja fenn a legjobb diákmegelégedettségi rátával rendelkező egyetem címét Ausztráliában, emellett a világ legjobb egyetemeinek 2%-ban helyezkedik el, így ausztrál diákéveid garantáltan a lehető legjobb körülmények között telhet az egyetem kampuszán! Emellett az egyetem többféle ösztöndíjlehetőséggel igyekszik megkönnyíteni a diákok mindennapjait, ilyen például az International Undergraduate és Masters Scholarship, az Accommodation Scholarship vagy az Early Acceptance Scholarship!

  • International Undergraduate/Masters Scholarship - az ECU minden, a bemeneteli követelményeknek megfelelő nemzetközi jelentkezőt automatikusan elbírál erre az ösztöndíjra: 20%-os tandíjkedvezményre, ami az alapképzések esetében kb. 27.200 AUD, a mesterképzések esetében kb. 12.520 AUD-nyi megtakarítást jelent!
  • Accommodation Scholarship - az ECU Mount Lawley kampuszán található kollégiumok árából 50%-ot elenged az egyetem a sikeres nyerteseknek, így kb. 5.000 AUD-t spórolva a szálláson.
  • Early Acceptance Scholarship - amennyiben április 27-ig elfogadod helymegajánlásod és befizeted az első félév tandíját a 2019. júliusban kezdődő tanévre, az ECU 1.000 AUD-t elenged a második féléved tandíjából!

Inkább részképzésen tanulnál?

A Campus Mundi ösztöndíjprogram lehetővé teszi számodra, hogy az Edith Cowan University-n tanulhass 5 hónapot, hiszen az általuk kínált részképzés program költségeit fedezi a kínált támogatás! A szemeszter során 3 vagy 4 tárgy felvétele lehetséges, a tandíj a felvett tárgyak számától függ (3 tárgy: 4.875 AUD, 4 tárgy: 6.500 AUD). A Campus Mundi ösztöndíj ausztrál egyetemi részképzés esetén havi 350.000 Ft/hóval támogatja a szerencsés nyertes félév során felmerülő költségeit.

Széles szakkínálat

Az egyetem hét karon kínál alap- és mesterképzést:

  • Arts & Humanities
  • Business & Law
  • Engineering & Technology
  • Medical & Health Sciences
  • Nursing & Midwifery
  • Science Teacher Education
  • WAAPA (Western Australian Academy of Performing Arts)

Azon gyakorlatorientált programjait, melyek a legnépszerűbben a diákok körében a School of Arts and Humanities-en fogod találni, mely az egyetem perthi butik-kampuszán, a Mount Lawley-n helyezkedik el. Ugyancsak itt tevékenykedik a Western Australian Academy od Performing Arts, amely a világ legrangosabb létesítményei közé tartozik. További világszinten kiemelkedő képzéseket kínál még a sporttudomány, a cyber security és a motorsportok (Bachelor of Technology in Motorsports) területén is.

Az ECU előadása az IEC irodájában!

Az egyetem november 12-én eljön meglátogatni irodánkat, mely során egy előadás keretében 17 órától bemutatja az egyetem képzéseit, kampuszait, ösztöndíjkínálatát és mesél a nyugat-ausztráliai diákéletről is! Az előadást követően lehetőséget biztosítunk rá, hogy feltehesd kérdéseidet az egyetem képviselője vagy az IEC tanácsadói felé!

Az előadáson való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ