Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

UCAS jelentkezési határidő angliai alapképzésekre

Az angliai alapképzésekre való jelentkezés leadási határideje 2019. január 15. Amennyiben az IEC-n keresztül szeretnéd jelentkezésed lefolytatni, kérünk, hogy LEGKÉSŐBB 2018. DECEMBER 31. 17:00-ig juttasd el irodánkba az alábbi jelentkezési dokumentumokat: IEC jelentkezési lap, UCAS megbízási szerződés, motivációs levél, ajánlólevél. Csak ezek birtokában áll módunkban feldolgozni és elküldeni a jelentkezésed a jelentkezési lapon feltüntetett egyetemekre. Együttműködésed előre is köszönjük!

szükséges jelentkezési dokumentumok
szükséges jelentkezési dokumentumok

Jelentkezés menete

A jelentkezéshez elengedhetetlen, hogy a megfelelő dokumentumokat gondosan kitöltsd és eljuttasd az IEC irodájába. Ezekre a dokumentumokra gondolj:

  1. IEC Jelentkezési lap (eredetiben)
  2. UCAS megbízási szerződés (eredetiben):
    - CSAK partneregyetemeink szakjai esetén
    - nem-partneregyetemek szakjait is tartalmazó szaklista esetén
  3. Érettségi bizonyítvány (ha 2019 tavaszán érettségizel, akkor ez utólag is küldhető!)
  4. IELTS Academic vagy Cambridge CAE nyelvvizsga (egészen 2019 júliusáig küldhető)
  5. Motivációs levél és ajánló levél (doc formátumban, email útján)
  6. Útlevél másolata  (fényképes oldal)

2019-ben tervezed megkezdeni angliai alapképzésedet?

Vedd igénybe segítségünket, méghozzá teljesen ingyen! Amennyiben az IEC partneregyetemeire adod le jelentkezésed, mi teljeskörűen lebonyolítjuk a jelentkezési folyamatot helyetted! A jelentkezés leadása előtt egy szintén díjmentes személyes konzultáció során tájékoztatunk a jelentkezés menetéről, lehetőségeidről és egyetemeket, szakokat tanácsolunk igény esetén.

Elakadtál az angliai egyetemek jelentkezési folyamatában vagy segítségre szorulsz motivációs leveled megírásában? Ha még nem jártál nálunk ingyenes személyes konzultáción, foglalj időpontot az info@ieconline.hu email címen vagy +3615012049-es telefonszámon, hogy még időben összeállíthasd és leadhasd a jelentkezés elindításához szükséges dokumentumokat!

IDŐPONT FOGLALÁSA