Die passende Universität für Ihr Auslandsstudium:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Találkozzunk a 19. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon!

Jövő januárban is részt vesz az IEC a 2019. január 10-12. között tartandó 19. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, melyre több brit partneregyetemünk is elfogadta meghívásunkat, így standunknál idén a Northumbria University, a University of Winchester, a Solent University, a University of Roehampton és a HULT Business School képviselőivel találkozhatsz.

Várunk standunknál!

A rendezvény célja, hogy a pályaválasztók a lehető legátfogóbb aktuális képet kapják a felsőoktatásról: intézményeket, ösztöndíjakat, szakmákat ismerhetnek meg, továbbá karrierépítési tanácsokkal is szolgálnak a részt vevő intézmények és cégek, így az IEC is.

A 3 napos rendezvény során minden érdeklődőt szívesen látunk standunknál, ahol szabadon kérdezhetsz partneregyetemeink képviselőitől, de akár az IEC Tanácsadóitól is, ha jelentkezéssel vagy egyéb országokbéli partneregyetemeinkre való felvételivel kapcsolatban szeretnél többet megtudni.

 Az IEC január 12-én 14:00 órától tájékoztatóelőadást is tart a Nagyszínpadon, melyen beszámolunk a külföldi egyetemkre való jelentkezés menetéről!

Hol találsz minket?

Az EDUCATIO Szakkiállítás 2019-ben is a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) található. A belépés és kilépés a Főbejárat (I. kapu) felől lesz lehetséges. Standunk a HA02-es szám alatt található, a térképért KLIKK IDE.

A rendezvényre a belépés INGYENES, emellett minden középiskolás tanuló hiányzási igazolást kap a helyszínen az "Igazolás" standnál!

Ha még a Kiállítást megelőzően szeretnél találkozni meghívott angol partneregyetemeinkkel, gyere el 2019. január 9-én 17 órától az IEC irodájában megrendezésre kerülő Study in the UK ingyenes tájékoztatóelőadásunkra, melyről az alábbi linken keresztül tudsz bővebben tájékozódni:

JELENTKEZÉS