Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Találkozz angliai partneregyetemeinkkel még az EDUCATIO előtt irodánkban!

Az IEC 2019-ben is részt vesz a 2019. január 10-12-én tartandó EDUCATIO Kiállításon, hogy a külföldön továbbtanulni vágyók időben tájékozódhassanak standunknál lehetőségeikről. Ezen túl azonban szeretnénk jelentkezőinknek egy további lehetőséget biztosítani a kiállítást megelőzően: 2019. január 9-én szerdán 17 órakor az IEC budapesti irodájában az IEC angol partneregyetemei közül a University of Winchester, a Northumbria University Newcastle, a Solent University, a University of Roehampton és a Hult Business School mutatkozik be egy ingyenes tájékoztatóelőadás formájában, melyet követően a résztvevők személyesen is feltehetik kérdéseiket az egyetemek képviselőinek!

Study in the UK ingyenes tájékoztatóelőadás az IEC irodájában 2019. január 9-én
Study in the UK ingyenes tájékoztatóelőadás az IEC irodájában 2019. január 9-én

Nem tudod, hogyan vágj neki? Mi segítünk!

Az előadás során angol partneregyetemeink egy előadás formájában mutatkoznak be nektek, továbbá felvilágosítást nyújtunk a követelményekről és jelentkezési feltételekről, illetve a szükséges nemzetközi nyelvvizsgákról is.

Az International Education Centre-nél ingyenes tanácsadás keretében tájékozódhatsz lehetőségeidről, amennyiben külföldi alap-, mester- vagy féléves részképzésre szeretnél jelentkezni. Az IEC csapata külföldi egyetemek képviseletét látja el, magyar diákok az irodánkon keresztül jelentkezhetnek a partneregyetemeink képzéseire. A legjobb hosszútávú befektetés a tudás. Ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája! Fordulj hozzánk bizalommal!

FONTOS: Az előadás INGYENES, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációk ellenőrzése 16:30-17:00 között folyik. Előadótermünk korlátolt számú ülőhelyére való tekintettel a részvétel csak regisztráció ellenében lehetséges, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalnod helyedet az alábbi linken keresztül!

REGISZTRÁCIÓ