Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/e/8/csm_HUFS_01_240x320_efa860f41a.jpg/fileadmin/_processed_/6/e/csm_HUFS_02_600x400_b3e5ed8e09.jpg/fileadmin/_processed_/3/0/csm_HUFS_03_600x400_948c3f6cf0.jpg/fileadmin/_processed_/c/b/csm_HUFS_04_600x400_3c139127aa.jpg

Egyetemek külföldön: Hankuk University of Foreign Studies

Hankuk University of Foreign Studies: részképzések Korea nemzetközi egyetemén, Ázsia nyüzsgő metropoliszában!

100%BAföG

Információk

Website www.hufs.ac.kr/user/hufsenglish/

Tanulmány Seoul, Szöul, Dél-Kórea

Alapítva 1954

Hallgatók 27.400, nemzetközi hallgatók: 2.700

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Hankuk University of Foreign Studies

Imun-Ro, Dongdaemon-gu , Seoul, Szöul, Dél-Kórea

Hankuk University of Foreign Studies

Felsőfokú tanulmány

Hankuk University of Foreign Studies
A Hankuk University of Foreign Studies hallgatói nyugodtan otthon hagyhatják laptopjukat, hisz amellett, hogy az egyetemen rengeteg számítógépes labor áll rendelkezésükre, a tanulmányaik során saját laptopot is kapnak. Isten hozott Dél-Koreában, a digitális kor paradicsomában!

Elit egyetem
A HUFS-ről csak pozitívan lehet nyilatkozni. A koreai háború végén alapított egyetem egyedülálló intézmény, amely a háború ellenére is a gyors fejlődés mintaképe, a világ vezető gazdaságú országok harcának színterén. Korea legnemzetközibb irányultságú egyeteme 2 helyszínnel működik. Az egyetemen 17 College 74 tanszéke működik. Korea 500 legjobb vállalkozásának 22 vezérigazgatója a HUFS-en diplomázott. A történelmi tanulmányok és idegen nyelvek tekintetében az ország legjobb egyeteme. A nyelvi képzés szempontjából a QS World University Ranking világranglistáján a 29. helyen végzett. Itt 45 különböző idegen nyelv tanulható, a világon csak két egyetem rendelkezik ettől bővebb kínálattal. Nem csoda, hogy a legtöbb koreai diplomata is itt végzett.

Nemzetközi kapcsolatok
A színvonalas és választékos nyelvi képzések mellett a világpolitikai és gazdasági témájú szakirányok is nagyon fontos szerepet játszanak az oktatásban. Az egyetem együttműködik az Egyesült Nemzetekkel és a University of Peace kettős diplomája is megszerezhető. A Graduate School of International and Area Studies számos afrikai, ázsiai és latin-amerikai országgal működik együtt, melynek köszönhetően számos nemzetközi hallgató végezheti mesterképzését a HUSF-en. Közel 650 professzor tanít az egyetemen, melynek egyharmada külföldi.

Részképzések Szöul-ban
1956-óta folynak a tanulmányok és kutatások Szöul szívében. Az utóbbi időben számos sportlétesítménnyel bővült az egyetem által kínált lehetőség. A HUFS évente szervez városi kampuszán film és folklór feszitvált, valamint nemzetközi labdarúgó bajnokásgot.
Az alapképzés hallgatói szabadon dönthetnek a tárgyfelvétellel kapcsolatban. A legtöbb  tárgy online végezhető, néhány tárgy esetében pedig a tanárok személyes meghallgatás alapján döntenek a hallgatói részvételről. A HUFS kreditrendszere az amerikai minta alapján működik. Félévenként hat tárgy felvétele javasolt. A tárgyak elfogadásával és a kreditelismertetéssel kapcsolatban érdemes a hazai egyetemmel konzultálni. A HUFS diplomás képzésével kapcsolatos bővebb információért fordulj az IEC tanácsadó csapatához!