Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: Konkuk University

A világ legmodernebb metropoljában található a Konkuk University azaz rövidítve KU zöld kampusza, ahol egy félévig az egyetem hallgatójaként betekintést nyerünk Ázsiába.

100%BAföG

Információk

Website www.konkuk.ac.kr/do/Eng/Index.do

Tanulmány Szöul, Szöul, Dél-Kórea

Alapítva 1931

Hallgatók 23.000, nemzetközi hallgatók: 2.300

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Konkuk University

Neungdong-ro 120, Szöul, Szöul, Dél-Kórea

Konkuk University

Felsőfokú tanulmány

Mindenkinek jár egy Ázsiai kaland! A Konkuk University várja azokat a hallgatókat, akik megszeretnék ismerni Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő országát, ahol az internet villámgyors és Ázsia egyik legnagyobb ipari gazdasága. 1931-ben még Japán része volt, de Szöul már kinőtte magát a világ egyik vezető városává.

Féléves részképzés legfelsőbb szinteken

Dr. Yoo Seok-Chang, az egyetem alapítója először egy kórházat adott népének, majd az egészségügy mellett az oktatásba is belefektetett. A koreaiak kiváló hallgatóknak számítanak világszerte, a fegyelem és a magas oktatási szint pedig hozzájárult, hogy a KU a Top 10 egyetem egyike. Az alapképzéses hallgatók 15 tanszék, 66 szakiránya közül választhat. Az egyetem kutató központ is egyben és diplomái elismertek világszerte. A nemzetközi környezet miatt más nemzet képviselőjével is találkozhatnak a hallgatók.  

A modern kampusz Szöültól déli irányban fekszik, mely több tó csoportusulását fogja közre. A fenntarthatóság fontos szerepet játszott a modern épületek megépítésekor. A kislétszámú órák pedig lehetővé teszik a tudás elmélyítését. Népszerű szakirányok között szerepelnek a Business szakok és Design programok. Az egyetem igyekszik mindenképp praktikus tudást biztosítani hallgatói számára, így biztosak lehetnek a hallgatók a színvonalas képzésben.

Élettel teli kampusz

Májusban kivirágzik az élet a kampuszon, három napig folynak az ünnepségek az egyetem megalapításának alkalmából majd októberben Kultúra fesztivál várja az érdeklődőket. A sport fesztivállal pedig az új hallgatókat köszöntik az egyetemen. 69 egyetemi klub rendezvényei várják továbbra is a tenni vágyókat ezáltal is megiserve több nemzetközi hallgatót és diákot.

Szöul a modern metropolisz

Korea az egyik legmodernebb közelkedéssel rendelkező ország, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a kampuszon is található egy metró állomás a könnyebb közlekedés végett. Az európai kutlóra számára még nem annyira simert K-Pop zenekultúra és a különböző számítógépes játékok tönkelegét ismerhetjük meg a fiatalok szemszögéből akik a KU-n tanulnak. A kortárs szórakozás mellett a klasszikus zene rajongói is találhatnak elfoglaltságot maguk számára, hiszen ebben is élen jár az ország. A zene illetve tánc kultúra megismerése mellett az étel és váráslási lehetőségek is kimeríthetetlennek tűnnek.