Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: Udayana University

Részképzések Balin: színes tanulmányi választék, gyönyörű természeti környezet, meleg éghajlat és kedvező tandíj jellemzi az Udayana University képzéseit.

100%BAföG

Információk

Website https://www.unud.ac.id/?lang=en

Tanulmány Denpasar, Bali, Indonézia

Alapítva 1962

Hallgatók 22.000, nemzetközi hallgatók: 3.000

Oktatás nyelve Englisch

Udayana University

Jalan Pulau Nias , Denpasar, Bali, Indonézia

Udayana University

Felsőfokú tanulmány

Részképzések (Study Abroad) 
A Bali szigetén található Udayana University lehetővé teszi, hogy hallgatói betekintést nyerjenek a változatos indonéz kultúra világába, pihenjenek a csodálatos strandokon és megismerjék a világ legnépesebb muszlim országát.

Udayana University 
1962-ben alakult, ma 22.000 diák tanul az egyetem 10 különböző karán. A Udayana Univesty három kampusszal működik. Az Ázsia tanulmányok Bali International Program (BIPAS) a főkampusz Niarban, Denpasar tartományi fővárosában található. Sok kar részesíti előnyben a nemzetközi kapcsolatokat, különösen a skandináv országok egyetemeivel hatékony az együttműködés. Közel 3000 diák érkezik Kínából, Japánból, német nyelvterületről, Skandináviából és az Egyesült Államokból. Az egyetem különösen elismert a biotechnológia, orvostudomány, turizmus és a társadalomtudományok szakterületén.

A BIPAS angol nyelvű képzései
Az alábbi területeken folyik angolul az oktatás: Economy and Business of South East Asia; Indonesian History, Ethnology, Culture and Customs; International Tourism Management; Business Law and Legal Tradition on Trade and Investment; Indonesian Language valamint Indonesian Literature. A változatos tanulmányi kínálat miatt az Udayana University tökéletes tanulmányi célpont. A hallgatók legalább 5 tárgyat vesznek fel. A nemzetközi docensi kar hangsúlyt fektet arra, hogy a hazai és külföldi diákok között jó kapcsolat alakuljon ki.

Hallgatók közötti barátságos kapcsolatok
A kellemes tanulmányi légkörről az is gondoskodik, hogy a hallgatók villa szerű házakban laknak együtt, aminek külön medencéje is van. Megközelítőleg havi 250 € költséggel kell számolni. Olcsóbb és izgalmasabb lehetőség egy balinéz családnál megszállni, ahol a nyelv és kultúra közelebbről is megismerhető.

Bali a földrajzi középpontban található:
A több, mint 5000 kilométer hosszú sziget lánc az indonéz Köztársaság tagja. A sziget természeti szépségének köszönhetően a világ minden pontján közkedvelt turisztikai célpont. A vízisportok gyakorlására számtalan lehetőség van, a sziget esőerdői és a Bali-Barat Nemzeti Park szintén világhíres. A viszonylag kis területű sziget hat különböző vegetációs zónából áll. A benszülött lakosság nagyrészt hindu.