Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/5/csm_01BrockU-1800x1100-1800x1100_18beb48875.jpg
cs14ly_BxVs

Egyetemek külföldön: Brock University

Szőlőhegyek, a Niagara-vízesés és egy diákváros: ilyen környezetben telne külföldi képzésed a Brock University-n Kanadában!

90%BAföG

Információk

Website http://www.brocku.ca

Tanulmány St. Catharines, Ontario, Kanada

Alapítva 1964

Hallgatók 19.000, nemzetközi hallgatók: 1.900

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Brock University

Sir Isaac Brock Way 1812, St. Catharines, Ontario, Kanada

Brock University

Felsőfokú tanulmány

A Brock Egyetem Kanada egyik legszebb táján, a híres Niagara-vízesés közelében található, ahol egy szemesztert vagy akár teljes alap- vagy mesterképzést is elvégezhetsz. A kampusz modern épületekkel és hatalmas zöldterületekkel büszkélkedhet, mivel a Brock Egyetem egy UNESCO bioszféra rezervátumban helyezkedik el, és több mérföldnyi gyalogos és futó ösvénnyel várja diákjait.

Akadémiai sokszínűség

Az egyetem szakkínálata rendkívül széles. Az AACSB által akkreditált Goodman Business School-ban, mely nemrég kapott egy teljesen új épületet, az alábbi szakirányokra jelentkezhetsz:

  • Applied Health Science
  • Education
  • Humanities
  • Math & Sciences
  • Social Sciences
  • Graduate Studies.

A nemzetközi diákok körében közkedvelt szakok a Sport Management, Tourism Management, Interactive Arts & Science továbbá az Oenology & Viticulture (borászat és szőlőművelés), mivel a Brock University Kanada borvidékén helyezkedik el. Az egyetem hallagtói ráadásul részt vehetnek az iskola Co-op programjaiban, melyek fizetett gyakornoki pozíciók.

Sportos kampusz

A tanítás kis csoportokban folyik, ezzel elősegítve, hogy az egyes diákok minél több figyelmet kapjanak tanáraiktól. Ha teljes képzésre jelentkezel, többféle ösztöndíj közül is választhatsz tanulmányaid részleges finanszírozása gyanánt. Az észak-amerikai egyetemek híres sportrajongók, ezalól nem kivétel a Brock University sem, nagy hangsúlyt fektetnek a versenyszerű és hobbiszintű sporttevékenységekre is. A téli időszakban kosárlabda és jégkorong mérkőzések kerülnek megszervezésre a kampusz sportlétesítményeiben. Az egyetem számos diákklubja között a sport mellett számos más érdeklődési körnek megfelelő klubba is csatlakozhatnak a hallgatók.

Fedezd fel Kanadát és az Egyesült Államokat!

A Brock University-nek St. Catherines ad otthont, mely egy 150.000 főt számláló város, melynek számottevő részét képezik az egyetem és a közelben lévő Niagara College diákjai. A nemzetközi diákok kihasználhatják az egyetem Egyesült Államokhoz való közelségét is, hiszen majdhogynem a két ország határán található, így könnyűszerrel átlátogathatsz az USÁ-ba egy hosszű hétvége során.