Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: Fudan University

A Contemporary China Studies programnak köszönhetően a hallgatóknak lehetősége nyílik a kínai birodalom bölcsőjében a híres Fudan University részképzésein továbbtanulni.

64%BAföG

Információk

Website www.study-in-china.eu

Tanulmány Shanghai, Shanghai, Kína

Alapítva 1905

Hallgatók 28.900, nemzetközi hallgatók: 3.000

Oktatás nyelve Englisch, Mandarin

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Fudan University

Handan Road , Shanghai, Shanghai, Kína

Fudan University

Felsőfokú tanulmány

Tanulj Kína legfontosabb ipari városában:
Hollandia iE&D Solutions oktatási hálózatának köszönhetően a Fudan University Contemporary China Studies Programme (CCSP) egy féléves részképzésére jelentkezhetnek a hallgatók. A féléves képzés mellett nyári egyetemi, teljes, alap és mesterképzésekre is lehet pályázni a Shanghai-ban lévő színvonalas Fudan University-re. Az oktatás angol nyelven folyik.

Fudan University: 
Kína három legjobb egyeteme közé tartozik. A 2009-es Times Higher Education Supplement a világ kétszáz legjobb egyeteméből a 103. helyen szerepelt. Fudan minden szakterületet lefed: a 69 intézet 73 alap és 201 mesterképzést kínál a hallgatók számára. Az egyetem 77 kutató intézettel rendelkezik, az ország egyik legjelentősebb kutatóegyeteme. A Fudan University különösen a fizika, orvostudomány és társadalomtudomány szakterületein kiemelkedő.

Contemporary China Studies Programme (CCSP):
Ennek az egyedülálló programnak köszönhetően az egyetem alábbi kurzusaira jelentkezhetnek a hallgatók: Chinese Society & Culture, Marketing Placement in China, Political Economy in China, Practicing Business in China, The Transitional Chinese Society, Shanghai Studies, Culture & Health, Global Sourcing and Suppy Chain Management in China, China into Contemporary Chinese Film, Psychology and Life, Comparative Social Inequality, Doing Business in China, Chinese Diplomacy, Shanghai History továbbá Religion in Chinese Society. A tanulmányok mellet nyelvtanfolyamra, szakmai gyakorlatra és kirándulásokra is lehetőség van. A hallgatók megismerhetik Kína történelmét, hagyományait, kultúráját, gazdasági változásait és fejlesztéseit. A szakmai gyakorlat globális munkakörnyezetben történik. Az egyetem regionális és nemzetközi szervezetekkel is kapcsolatban áll, amelyekhez hetente egyszer ellátogatnak a hallgatók. A diákok használhatják az egyetem összes létesítményét valamint megszállhatnak a modern kollégiumi épületben is.

A Fudan University nyári egyetemi programja:
2013-óta a nyári egyetemre is jelentkezhetnek a diákok. A tanulmány központi témái közé a kínai társadalom és politikai, Kína gazdasági és üzleti háttere valamint a kínai nyelv tartozik. A képzés júliusban kezdődik és öt hétig tart.

Nemzetközi hallgatók:
A Fudan University teljes alap és mesterképzéseire is lehet jelentkezni, ahol az oktatás angol nyelven történik. A tandíj a szállás díját is tartalmazza. Fordulj bizalommal az IEC tanácsadói csapatához, ha érdekel az egyetem angol nyelvű program kínálata.

Shanghai a 20 millió fős város:
Nyüzsgő metropolisz. Az ország fontos közlekedési, gazdasági és kultúrális csomópontja számos kiváló egyetemmel és képzési központtal, kutató intézettel, színházzal és múzeummal. Shanghait évek óta különösen liberális politikai háttér jellemzi. Kelet-Ázsia egyik legfontosabb gazdasági központja, amely számos regionális és multinacionális cég számára vonzó állomás.